; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley şi Pavel Bartoş se pregătesc de “Românii au talent”

14 February 2011

smileyCe talente ascund românii

Din 18 februarie, tineri şi bătrâni deopotrivă dau tot ce-i mai bun din ei la Pro TV, în show-ul Românii au talent'. Pavel Bartoş şi Smiley, prezentatorii emisiunii, ne invită în culise.

Varianta britanică (Britains Got Talent') a transformat-o, anul trecut, pe scoţiana Susan Boyle dintr-o fată bătrână şi ciudată într-o celebritate mondială. Simon Cowell, creatorul show-ului, membru în juriu la britanici şi producător la ediţia americană, a devenit nu doar superbogat, ci a fost inclus în topuri de genul cei mai influenţi oameni din 2010'.

Peste tot în lume, nu trece zi fără ca presa să scrie ce mai face un membru din juriul emisiunii sau vreun concurent. Dacă până acum trăgeam cu ochiul la ce făceau alţii, iată că a venit momentul să ne îndreptăm atenţia spre propria pepinieră de talente.

Pentru că din 18 februarie, producţia care a făcut furori în toată lumea (este distribuită în peste 30 de ţări) vine şi la noi, având toate premisele pentru un succes răsunător. Românii au talent' este o emisiune cu miză mare atât pentru Pro TV, cât şi pentru concurenţi, care au şansa de a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare