; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Smiley şi Pavel Bartoş s-au întrecut în porunci la Cluj

02 September 2013

Preselecţiile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului Românii au talent' sunt în toi, iar Smiley şi Pavel Bartos experimentează tot felul de lucruri noi alături de concurenţi. De exemplu, la preselecţiile care au avut loc sâmbătă, 31 august, şi duminică, 1 septembrie, la Cluj, ei s-au întrecut în… porunci.

Smiley l-a provocat pe Pavel să sară coarda de o sută de ori şi spre surprinderea tuturor, el a respectat cerinţa până la ultima săritură. La rândul său, Bartoş i-a testat colegului său pregătirea fizică. Prezentatorul a ieşit din încurcatură cu originalitate când a fost provocat să facă… sfoara. Ulterior, Pavel a dansat la braţ cu una dintre concurente şi cu un picior pe cadrul unui monociclu, iar Smiley nu a putut să facă faţă când a trebuit să mănânce zece savarine.

Cei trei juraţi, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, au fost impresionaţi nu doar de testele prin care au trecut de bună voie Smiley şi Pavel, ci şi de prestaţiile celor înscrişi în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro. Prin faţa lor au trecut, dansatori din buric, magicieni, dresori de lei de mare şi papagali exotici.

Caravana Românii au talent' îşi continuă drumul prin ţară şi face următoarea oprire la Iaşi, pe 3 septembrie.

s_resize

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare