Homepage  / Vedete româneşti

Pavel Bartoș și Smiley pregătesc o colaborare de milioane. Cei doi produc un film care promite să umple sălile de cinema. Când va avea loc lansarea

Pavel Bartoș și Smiley pregătesc o colaborare de milioane. Cei doi produc un film care promite să umple sălile de cinema. Când va avea loc lansarea
10

de Cristina Țapu,

Smiley și Pavel Bartoș pregătesc o colaborare pe marile ecrane, unde vor îndeplini rolurile principale într-o comedie polițistă plină de umor, suspans și acțiune captivantă. Inspirată din evenimente reale, povestea promite să ofere momente amuzante și pline de adrenalină. Filmările sunt programate să înceapă în vara anului 2024. Cei doi artiști nu sunt doar protagoniștii, ci și producătorii filmului, alături de Cristian Hordilă, managerul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Iată toate detaliile!

Pavel Bartoș și Smiley colaborează la producerea unui film de comedie

Un transport important de droguri ajunge pe plaja pe care doi polițiști își petrec vacanța alături de familiile lor. Pentru unul dintre ei, aceasta devine o oportunitate de a-și salva cariera, astfel că decid să investigheze cazul pe cont propriu.

Această decizie va pune la încercare prietenia celor doi și va da naștere unei aventuri pline de energie și umor. În esență, filmul este o poveste captivantă despre camaraderie, loialitate și curaj, iar spectatorii trebuie să se aștepte la multe hohote de râs, dar și la lecții de viață.

„Cazul pe care cei doi parteneri încearcă să îl rezolve este doar un pretext, în centrul acțiunii sunt cei doi prieteni ce ar face cele mai nebunești și imprevizibile lucruri unul pentru celălalt. Sunt roluri care pentru mine și Smiley vin foarte natural, atât în viață, cât și pe marele ecran.”, spune Pavel Bartoș, care este la cel de-al doilea proiect cinematografic de lungmetraj, în calitate de producător.

Pavel-Bartos-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Ideea de a face un film cu Pavel exista de mult timp, iar întâlnirea cu Cristi a fost surpriza care a completat rețeta. Simt că avem chimia necesară să livrăm publicului un film de calitate, plin de umor și acțiune.”, a declarat și Smiley, nerăbdător să colaboreze cu colegul său de breaslă și cu bunul prieten Pavel Bartoș.

Filmul va ajunge în sălile de cinema în anul 2025

Cristian Hordilă, cel de-al treilea producător, a oferit la rândul său detalii despre pelicula pe care doritorii o vor putea vedea în anul 2025 în sălile de cinema. Povestea filmului este inspirată de realitate, iar umorul este garantat.

„Am pornit de la o știre de senzație și am dezvoltat o poveste la fel de captivantă, cu mult umor și cu suspansul specific unui film polițist. Proiectul are toate ingredientele ideale pentru a umple sălile de cinema și așteptăm cu nerăbdare să începem filmările.”, spune Cristian Hordilă.

Cei trei producători au colaborat la dezvoltarea scenariului alături de Sorana Borhina (câștigătoarea concursului de scenarii la TIFF 2021) și Octav Chelaru (regizor și scenarist pentru Balaur, 2022). Proiectul urmează să fie finanțat din surse private și se află în etapa de pre-producție, având lansarea în cinematografe planificată pentru primăvara anului 2025.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton