; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley si Pavel Bartos

Smiley şi Bartoş lansează piesa “Cu fuioru” în prima semifinală „Românii au talent”

9 April 2014

În cele opt ediţii din cel de-al patrulea sezon “Românii au talent”, telespectatorii Pro TV au auzit deseori expresia “Cu fuioru”, expresie care marca momente amuzante.

“La un moment dat, în concurs a apărut o fetiţă care avea cu ea şi un fuior. Noi am întrebat-o la ce îl foloseşte şi pentru că era doar recuzită am rugat-o să îl lase în culise. Aşa a început toată nebunia. Am luat fuiorul cu noi în toate oraşele, la toate show-urile şi l-am folosit de câte ori a fost nevoie”, a povestit Smiley.

În prima semifinală live a show-ului “Românii au talent”, Smiley şi Pavel Bartoş lansează hit-ul “Cu fuioru”, piesă care va avea şi un videoclip. Filmările au avut loc într-un parc din capitală, iar fuiorul a avut un loc de cinste în echipa formată din Smiley, Bartoş şi cele trei ajutoare: Măciucă, Marinanu şi Vlăduţ.

“Am văzut că expresia asta a prins atât de bine la oameni, aşa că ne-am gândit să scoatem şi o piesă. A fost scrisă de gaşca de la Hahaha Production, iar versurile îi aparţin lui Florin Busuioc”, a mai spus Smiley.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare