Homepage  / Vedete româneşti

Smiley și luptele aprige de la Vocea României. „Cu un ochi râd, cu unul plâng”. EXCLUSIV

Smiley și luptele aprige de la Vocea României. „Cu un ochi râd, cu unul plâng”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Pe 13 septembrie, la Pro TV a început un nou sezon la show-ului „Vocea României”, cel de-al 12-lea mai precis pentru Smiley, „veteranul” acestui format, prezent încă de la prima ediție. Cu trei trofee adjudecate, artistul își dorește din nou ca unul dintre concurenții săi să fie câștigător. Până la finală însă mai e ceva timp de... dezbateri și eliminări!

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose și Horia Brenciu au început în forță cel de-al 12-la sezon de „Vocea României” la Pro TV cu dispute aprige în timpul audițiilor.

Și de această dată, Smiley s-a pregătit intens pentru a-și atrage cele mai bune voci în echipă, chiar dacă, pe parcursul show-ului, în urma eliminărilor va trebui să se despartă de multe dintre ele. Iată ce dezvăluiri ne-a făcut Smiley despre noul sezon de „Vocea României”…

Sezonul 12… care au fost provocările pentru tine?

Fiecare ediție este un mix de emoție, nerăbdare și provocare. Mereu mă gândesc înainte să începem oare ce voci mai auzim, ce revelații vom mai avea, ce talente ascunse ne vor cuceri urechile și sufletele. Știu că și pentru telespectatori este poate aceeași nerăbdare de a descoperi artiști și voci mari, dar în cazul nostru, este o responsabilitate uriașă și mai ales o dorință de a ne ascuți toate simțurile și a simți încă de la prima notă care ar putea fi noua Vocea României. E ca un labirint al simțurilor prin care sperăm să nu ne pierdem, ci să scoatem la lumină tot ce este mai bun și mai frumos în concurenți.

Dacă ar fi să pun degetul pe cea mai mare provocare, o să spun rapid, fără ezitare: eliminările. Chiar la finalul etapei de audiții pe nevăzute, atunci când ai în față toți concurenții pentru care te-ai întors, pentru care te-ai luptat, care te-au ales, trebuie, așa cum o spune formatul, să eliminăm dintre ei, astfel încât să rămână doar 14 în echipă. E un moment emotionant și apăsator de fiecare dată, cu un ochi râd, cu unul plâng. O să vedeți!

Care a fost cea mai lungă „bătălie” pentru un concurent, de data aceasta? Cu aproximație… cam câte minute a durat?

Lungă ca lungă, dar acerbă tare. Au fost „bătălii” care au durat câteva zeci de minute, dar pe care le-aș mai fi continuat ohooo până la succes, care au avut de toate, toată sarea și tot piperul din lume. Asta este și farmecul acestui show pentru telespectatori, dar pentru noi e ca o ascuțire de săbii într-un ring de luptă.

Și ironia face ca de fiecare dată când unul dintre noi își dorește mai tare un concurent și o și arată, să apară ceilalți „voinici” și să-și etaleze toate talentele, realizările, darurile argumentative ca să-l „fure” în echipa lor. Un spectacol și pe ringul nostru, ce să zic, nu doar pe scenă.  

Dacă ar fi să împarți scaunul… pe cine ți-ar plăcea să ai alături?

Împărțitul scaunului înseamnă aceeași echipă, așa că vă rog mult să vă imaginați cum am fi eu și vecinul Tudor de aceeași parte a baricadei, fără să ne furăm concurenți, fără ironii, fără lupte. Nooo, ar fi chiar plictisitor… Dar la un meci de FIFA tot mi-ar plăcea să-l am la dublu.

Smiley-Vocea-Romaniei-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Plecând de la promo-ul emisiunii, cu ce compozitor ți-ar fi plăcut să lucrezi, dacă ai putea să te întorci cu 200, 300 de ani în urmă?

Aș fi curios ce piese ne-ar fi propus, la o sesiune de creație în studiourile HaHaHa Production, Mozart sau Beethoven sau cum ar fi fost lucrul cu ei alături.

Foto: Pro TV; Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton