; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley gina pistol

Smiley și Gina, poză de milioane. Cuplul a aniversat o lună de la nașterea fetiței lor

13 April 2021

Motive de sărbătoare în casa lui Smiley și a Ginei Pistol! Cuplul a aniversat o lună de la nașterea fetiței lor și, deși sunt obosiți și încercănați, se bucură din plin de cele mai frumoase momente în familie. 

Pentru că n-au mai fost așa activi în mediul online cum ne obișnuiseră anterior, cei doi au publicat o nouă imagine împreună, unde par extrem de fericiți. Sunt îndrăgostiți și nu se mai feresc să o arate lumii întregi, iar dragostea lor a prins viață odată cu venirea pe lume a fetiței lor, pe 9 martie, care a primit numele Josephine Ana. 

 

De când a născut, prezentatoarea emisiunii 'Chefi la cuțite', de la Antena 1, a declarat că n-ar fi făcut față primelor săptămâni în rolul de mamă fără sprijinul partenerului ei, Smiley.

„Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (…) Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită', spunea Gina Pistol pe Instagram. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare