Homepage  / Vedete româneşti

Smiley și Gina Pistol s-au mutat în casă nouă. Cine a dezvăluit noua adresă a artistului

Smiley și Gina Pistol s-au mutat în casă nouă. Cine a dezvăluit noua adresă a artistului
5

de Ioana Maria,

După ce ani buni au locuit în afara Bucureștiului, în Cernica mai precis, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) și soția sa, Gina Pistol, împreună cu fetița lor s-au mutat în casă nouă, de câteva săptămâni. Familia Maria a ales o locuință într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei.

Smiley și Gina Pistol s-au mutat în casă nouă

În urmă cu mai bine de 10 ani, Smiley și-a achiziționat o casă pe gustul său în afara Bucreștiului, mai precis în comuna Cernica. Locuința a fost amenajată de-a lungul timpului așa cum și-a dorit artistul, iar, după ce a început o relație cu Gina Pistol și s-au mutat împreună, casa a avut parte de alte renovări și reamenajări. Mai ales după ce a venit pe lume în urmă cu 3 ani și micuța Josephine.

Între timp, antrenorul de la „Vocea României” și prezentatoarea „MasterChef” de la Pro TV au decis să-și schimbe domiciliul. Smiley și Gina Pistol locuiesc acum în partea de nord a Bucureștiului, în zona Băneasa.

Cine a dezvăluit unde locuiesc acum Smiley și Gina Pistol

Iar cel care i-a data de gol este chiar prietenul și colegul său de prezentare de la „Românii au talent”, Pavel Bartoș. Actorul și Smiley au fost invitați în cea mai recentă ediție a podcastului lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”. Formatul începe cu întâmpinarea invitaților în studioul celui care împarte scaunul dublu de la „Vocea României” cu Theo Rose. „Ceremonia” de bun-venit are loc la intrarea în Academia Brenciu, școala de muzică pe care Horia o are și care este situată în zona de nord a Capitalei.

Cel care a ajuns primul la cea mai recentă ediție a podcast-ului „Lucruri simple”, a fost chiar Pavel Bartoș care și-a exprimat uimirea față de faptul că prietenul său a întârziat.

Cum adică încă n-a venit Smiley? Păi, el locuiește aici la 2 minute de Academie, că el s-a mutat să fie mai aproape de Arte… Unde vine pe jos?! Ăsta pe jos?! Du-te, bă… ăsta se duce și până la alimentară cu mașina”, a spus Pavel Bartoș în deschiderea podcast-ului.

În același timp, în prima ediție a dezonului al 12-lea al show-ului „Vocea României”, care a început vineri, 13 septembrie, la Pro TV, Smiley a dat un detaliu legat de casa sa veche. În timp ce se lupta aprig pentru unul dintre concurenți, ca să-l atragă pe Robert Lukian să-l aleagă drept antrenor, artistul i-a spus că-l poate ajuta cu orice, inclusiv să se mute în „casa goală”.

Până la urmă, după lungi dezbateri și negocieri între toți antrenorii de la „Vocea României”, Robert Lukian, concurentul de origine română născut în Suedia, a ales să meargă în Echipa Smiley.

Smiley casa (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cum arată noua casă a lui Smiley și a Ginei Pistol

În ultima perioadă, Gina Pistol împărtășește cu fanii de pe Instagram, pe Insta Story, clipe din viața de familie alături de Smiley și micuța Josephine. Recent, prezentatoarea „MasterChef” de la Pro TV le-a arătat celor 1,5 milioane de urmăritori de pe rețeaua de socializare cum se joacă artistul împreună cu fiica sa, imaginile fiind surprinse în noua casă.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton