; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley și Gina Pistol plănuiesc botezul micuței Josephine. Nu o să aibă două perechi de nași

Smiley și Gina Pistol plănuiesc botezul micuței Josephine. „Nu o să aibă două perechi de nași”

10 June 2021

Smiley și Gina Pistol îi organizează în curând botezul fetiței lor, micuța Josephine, care a venit pe lume în luna martie, scrie libertatea.ro.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Asia Express' (Antena 1) a făcut recent câteva declarații referitoare la eveniment. Gina a menționat că Josephine va avea doar o singură pereche de nași. 

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură', a mărturisit Gina Pistol pentru playtech.ro, citat de VIVA!.

Gina Pistol a mai spus că la botezul fiicei ei nu vor veni sute de persoane, ci doar câțiva prieteni apropiați și membrii familiei.

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la «Asia Express», sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare, pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată', a adăugat vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare