Homepage  / Vedete româneşti

Smiley și Gina Pistol, escapadă cu peripeții la Disneyland. Ce sumă a dat artistul pe un simplu balon: „Cel mai scump din viața mea”

Smiley și Gina Pistol, escapadă cu peripeții la Disneyland. Ce sumă a dat artistul pe un simplu balon: „Cel mai scump din viața mea”
8

de Cristina Țapu,

De ceva vreme, Smiley și Gina Pistol se află în Statele Unite ale Americii alături de fiica lor, micuța Josephine, întrucât artistul este implicat în mai multe proiecte și lucrează intens. Smiley a avut puțin timp liber, așadar a decis să meargă împreună cu Gina și Josephine la Disneyland, unde a avut parte de multe peripeții.

Smiley și Gina Pistol, peripeții la Disneyland

Smiley a călătorit în America pentru a se dedica proiectelor sale în desfășurare în Los Angeles. Neputând să stea departe de familia sa pentru o perioadă îndelungată de timp, artistul a decis să le ia pe Gina și pe Josephine cu el.

Au închiriat o casă în State și, în fiecare moment când Smiley nu este la studio, își petrec timpul împreună explorând diferite locuri.

După vizita la Universal Studio, de această dată au ales să exploreze un loc pe care toți copiii îl visează încă de la cele mai mici vârste, Disneyland. Cu toate acestea, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg.

Odată ajunși acolo, cei doi au constatat că biletele nu mai erau disponibile. Smiley a relatat întreaga întâmplare pe pagina sa de Instagram și a subliniat că, deși nu a vizitat Disneyland, Josephine s-a distrat pe cinste.

cum-arata-casa-lui-smiley-si-a-ginei-pistol-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Entuziasm maxim! Ne-am trezit sâmbătă hotărâți să mergem la Disneyland. Am încercat să luăm bilete online, dar nu puteam în aceeași zi, așa că am zis să ne încercăm norocul direct acolo, la intrare, ca tot românul care nu renunță ușor. Ne-am îmbarcat în mașină și am condus o oră și ceva până în Anaheim. Cântece și voie bună, autostrăzi pe multe benzi, timpul a trecut repede. Dar cum ne apropiem de parc, aglomerație nevoie mare, parcarea plină ochi. La security check puhoi de lume. Și uite cum vedeam eu șansele de a găsi bilete cum scad vertiginos. Unde mai pui că era și sâmbătă. Ajungem cu chiu cu vai la chioșcul de bilete și ce să vezi?! Nu mai aveau. Cum domnule, în ditamai parcul Disney nu mai încăpeau încă trei? Uite că nu. Și în America regulile se respectă cu sfințenie”, a povestit Smiley pe pagina personală de Instagram.

Josephine s-a simțit extraordinar, deși nu a putut vizita Disneyland

Chiar dacă nu au reușit să pătrundă în faimosul parc de distracții, Gina și Smiley au dorit să transforme ziua lui Josephine într-una de neuitat. I-au cumpărat tot felul de jucării și un balon, al cărui preț a fost exagerat de piperat, conform lui Smiley.

„Așa că ne-am mai învârtit noi pe acolo pe la magazine, am luat niște jucării pentru Josephine și un balon. Dar nu orice balon. Cel mai scump balon din viața mea. Nici nu-mi vine să vă zic cât a costat. Dar vă las pe voi să ghiciți”, a concluzionat artistul.

Sursă foto:

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton