; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley şi Alex Velea

Smiley şi Alex Velea sunt pepenari în comedia “Selfie”

14 April 2014

Smiley şi Alex Velea interpretează rolurile a doi pepenari gay în cel mai proiect al lor, comedia Selfie', care va ajunge în cinematografe pe 9 mai.

Smiley şi Alex Velea

Cu aşa personaje, evident că cei doi cântăreţi s-au amuzat la filmări.

,,Îmi plac mult personajele astea tâmpite, de coloratură. Mai ales când am aflat că trebuie să fac un cuplu cu Alex. Noi ne distrăm şi ne place să facem personaje, să nu ne luăm în serios, să facem mişto unii de alţii. Îmi place să joc personaje mici în filme mari. Am avut o singură zi de filmare şi ne-am distrat foarte tare. Am mâncat şi pepeni, am exagerat un pic pe alocuri. Am râs cu restul echipei, noi fiind un „cuplu de lesbiene'. Foarte talentaţi actorii, mă bucur că este un film cu oameni tineri, despre oameni tineri', a declarat Smiley.

Iar alex şi-a amintit şi el: Era foarte cald. La un moment dat, mi-am luat o vestă de poliţist şi încercam să dirijez circulaţia. Unii chiar m-au crezut'.

Pelicula Selfie', regizată de Cristina Iacob, spune povestea a trei absolvente de liceu (Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hojda), pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare.

În evoluţia personajelor din această comedie, Smiley şi Alex Velea au o intervenţie importantă, devenind salvatorii tinerilor, într-un moment în care norocul părea să-i fi părăsit definitiv.

Citeşte şi:

Florin Călinescu, într-un film pentru marele ecran

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare