; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

94104064_10158022180257332_1476730492190457856_o

Smiley și-a făcut emisiune online: „M-am gândit că o emisiune pe YouTube este exact ce lipsea acum din România”

17 September 2020
Artistul Smiley și Omul Smiley și-au pus mintea la contribuție și au venit cu un răspuns la una dintre dilemele esențiale ale omenirii: de ce nu se implică oamenii influenți pentru bunul mers al societății? Iată că se implică!
 

8, 8 și ceva FIX este noua emisiune a lui Smiley, disponibilă pe canalul de YouTube HaHaHa Nation. Artistul a debutat cu acest format la îndemnul fanilor săi, care consideră că România ar arăta altfel dacă mai mulți oameni ca el și-ar uni forțele pentru schimbarea mentalităților care ne trag în jos ca țară.

 „M-am gândit că o emisiune pe YouTube este exact ce lipsea acum din România. Dar na.. concerte mai subțire, Vocea României subțiree..egal deloc, așa că trebuia să îmi ocup timpul și mai ales să vă ocup vouă timpul cu ceva! Daca sunteti interesati de dezbateri sociale, de perspective noi asupra evenimentelor politice sau de analize la sange ale tendintelor economice actuale, nu prea ati venit unde trebuie. In emisiunea asta o sa incercam sa vedeam partea buna a lucrurilor, sa zambim, sa facem proverbialul haz de necaz…  Citesc deseori în comentariile voastre că am responsabilitatea, ca persoană publică, să mă implic în proiecte care afecteaza în mod direct societatea. Ai o influență puternică, ca artist, iar exemplul tău nu este trecut cu vederea. Sunt mulți care s-ar alătura doar pentru că tu ai propune. Ar putea fi schimbarea de care are nevoie generația care urmează. Așadar, încurajat de mesajele voastre, am început o dezbatere pe tema Educației din România', spune Smiley în preambulul primei ediții a emisiunii sale.

Artistul a vrut să afle de la români, elevi sau părinți, care formă de educație este mai potrivită în condițiile actuale: online sau tradițională; a cerut idei de îmbunătățire a sistemului de învățământ de la cei care sunt încă în școală; a aflat de la Cristina Tunegaru, o profesoară extrem de populară pe internet, către ce orizonturi se îndreaptă elevii români de azi.

Vedeți emisiunea integrală în clipul de mai jos:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare