; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley și-a dus echipa de la „Vocea României” acasă

06 December 2011

Începând cu această săptămână, Vocea României' va fi difuzat nu doar marți seară, ci și vinerea de la ora 20.15. În editia de marți, 6 decembrie, Smiley și Horia Brenciu sunt antrenorii care își aruncă în luptă echipele.

Înainte de show, Smiley și Horia au petrecut alături de concurenții lor, și nu doar în sala de repetiții. Smiley s-a întâlnit cu cei patru chiar la el acasă, iar Horia Brenciu i-a scos la masă pe concurenții săi.

Cele patru „voci' din fiecare echipă sunt gata să ia cu asalt scena și să îi convingă pe cei de acasă că merită să câștige marele premiu. Numărul aspiranților la titlul de Vocea României' devine tot mai restrâns. În urma edițiilor din această săptămână, fiecare antrenor va rămâne cu 3 concurenți.

Regulamentul este următorul: în urma voturilor publicului, primul clasat este salvat automat, antrenorul salvează și el un concurent, iar ceilalți doi intră la duel. În urma cântecului decisiv', antrenorul îl va alege pe cel care merge mai departe spre marea finală.

Smiley și Brenciu au petrecut momente speciale

Una din marile surprize ale serii vor fi duetele cu antrenorii. Smiley și Horia Brenciu au pregătit două momente speciale alături de echipele lor.

Am ales o piesă veselă, o piesă sugestivă pentru relația noastră ca echipă și relația noastră cu muzica și cu acest show: ne bucurăm de fiecare moment, de muzică și încercăm să îi bucurăm și pe alții. Va fi o seară specială pentru că băieții mei, Marcel, Ștefan , Cătălin și Anthony vor face senzație!', a spus Smiley.

Marți seară vom aduce un tribut uneia dintre cele mai mari voci ale muzicii din toate timpurile. Când am avut prima întâlnire, am hotărât că vrem să facem ceva dinamic. Când e vorba de echipa mea și de copiii mei, Iuliana, Irina, Max și Robert, mă gandesc la un singur  lucru: spectacol!', a povestit și Horia Brenciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare