; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley se simte „Pierdut printre femei”

13 October 2017

Juratul de la „Vocea României' a lansat a opta piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar „#Smiley10', intitulată sugestiv Pierdut printre femei'.

„Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai şi rătăceşti. Fiecare întâlnire pe care o ai îţi arată cumva ce îţi doreşti de fapt. Fiecare femeie pe care o cunoşti îţi conturează imaginea femeii care îţi va fi sufletul-pereche… povestea vieţii mele J',  a declarat Smiley despre noua sa piesă.

Filmat în 15 ore fără întrerupere, pe un câmp de la marginea Bucureştiului, dar şi în interior, în incinta unui complex, videoclipul piesei „Pierdut printre femei' este călătoria halucinantă a artistului pe lângă femei care apar şi dispar ca în vis.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest Flori de plastic', al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, a fost primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-urile De unde vii la ora asta?', Domnu Smiley', Să-mi fie vara', Rara' O altă ea' şi „Ce mă fac cu tine de azi' (feat. Guess Who).

 

Vedeţi aici videoclipul piesei „Pierdut printre femei':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare