; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley sărbătoreşte 10 ani de carieră solo pe 1 iunie, la Arenele Romane

Smiley sărbătoreşte 10 ani de carieră solo pe 1 iunie, la Arenele Romane

01 June 2017

Cei 10 ani de carieră solo vor fi marcaţi de Smiley printr-un concert-eveniment, care va avea loc, pe 1 iunie, la Arenele Romane. Artistul, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, promite pentru anul acesta o „supradoză' de emoţie, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitaţi speciali și multe alte surprize pentru public.

Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Şi acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scena aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate în inimă şi e totul ca un vis. Mulţumesc pentru cei 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi şi vă aştept să ne cântăm sufletele pe 1 iunie, la Arene', a spus co-prezentatorul show-ului „Românii au talent' (Pro TV). 

Doar 4.200 de bilete vor fi puse în vânzare pentru concertul Smiley-10 ani, pentru ca publicul să aibă loc să danseze şi să se bucure în voie. În 2015 şi 2016, concertele din 1 iunie susţinute de Smiley au fost sold-out în doar câteva săptămâni. 

Cel mai recent single promovat de artist este „În staţie la Lizeanu (Domnişoară, domnişoară)' (feat. Damian & Brothers), la care a filmat şi un videoclip:

sursa foto: https://www.facebook.com/smileyonline

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare