Homepage  / Vedete româneşti

Smiley s-a întors în București și le-a lăsat pe Gina Pistol și fiica lor în Grecia. „Am părăsit vacanța, cu noaptea în cap”

Smiley s-a întors în București și le-a lăsat pe Gina Pistol și fiica lor în Grecia. „Am părăsit vacanța, cu noaptea în cap”
8

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță, în Grecia, împreună cu fiica lor, însă artistul a fost nevoit să se întoarcă în București. „Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap”, a spus Smiley pe Instagram. În tot acest timp, Gina Pistol și fiica lor au rămas în Grecia.  

Smiley a revenit de urgență în București 

Smiley a fost nevoit să se întoarcă în România. Acesta a plecat cu noaptea în cap din Grecia, acolo unde el, soția lui și fiica lor se bucură de plajă, mare și soare. În timp ce el a luat avionul spre bucurești, Gina Pistol și Josephine au rămas să se bucure în continuare de vacanță.  

„Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția: București”, a spus Smiley, pe Instagram.  

Dar noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelul prințeselor, am luat prânzul pe plajă. Soare, mare, nisip, liniște și plajă. Apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe”, a povestit și Gina Pistol.  

Smiley s-a întors în București și le-a lăsat pe Gina Pistol și fiica lor în GreciaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce Smiley s-a întors din Grecia 

Smiley a revenit în țară pentru că avea un concert pe care trebuia să-l susțină. Mai întâi, a mers la părinții lui acasă, unde a luat masa.  

„Eu în bagaj am luar rufele murdare ca să nu atârne prea mult bagajele la întoarcere. După două avioane și trei autobuze, am ajuns în siguranță la București, unde am primit mesaj de la mama că mă așteaptă cu masa. Am mers repede la ai mei, unde am mâncat bun de tot, după care am mers acasă, m-am schimbat și am plecat la concert”, a mai povestit artistul.  

Noi am plecat la o plimbare pe malul mării, pe răcoare, apoi am luat cina tot pe malul mării, unde Josephine a mâncat paste cu mâna, că cică așa au gust mai bun”, a povestit și Gina.  

„Eu am cântat pe un circuit nou-nouț de motoare, undeva în mijlocul câmpului. Lume multă și veselă, așa că ne-am simțit cu toții bine. Am mâncare și eu ceva, la caserolă”, a completat-o Smiley.  

După concert, Smiley s-a întors în Grecia 

A doua zi de dimineață, după concert, Smiley a revenit în Grecia, unde continuă vacanța alături de Gina Pistol și fiica lor. 

A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță, cu un pachet special request de la Gina. La aterizare, ca să se asigure că pachetul ajunge în siguranță, Gina mi-a trimis și o mașină blindată, cu șofer. Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, asta pentru că pachetul ajunsese în siguranță: scuteceee! Apoi le-am scos la un cocktail, pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună”, a mai povestit Smiley, într-un clip publicat pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton