; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley: “Relaţia noastră a fost dragoste la prima vedere”

28 April 2013

Duminica aceasta, 28 aprilie, cu o zi înainte de aniversarea a 13 ani de Pro TV Internaţional, Monica Dascălu a pregătit o ediţie specială a emisiunii Weekend cu Monica Dascălu', în care îi are invitaţi pe cei doi prezentatori de la Românii au talent', Smiley şi Pavel Bartoş.

Cei doi îi vor povesti Monicăi, cum a început colaborarea lor, amândoi mărturisind că cele mai multe momente din timpul show-ului legate de apariţia lor sunt spontane.

Norocosi suntem cu siguranţă la câţi români talentaţi am văzut şi cu talente atât de diverse', a spus Pavel, iar Smiley, vorbind despre primele lor filmări împreună a adăugat: Relaţia noastră a fost dragoste la prima vedere şi e ca o căsătorie', precizând că ei nu mai colaboraseră, dar se ştiau şi se respectau fiecare pentru munca de până atunci.

De asemenea, Bartoş a glumit pe seama fizicului său lăudându-se că merge la sală în timpul liber. Mă duc la sală, dar la cea de dans, unde o duc pe fiica mea J. Serios acum, chiar încerc să ajung la piscină să mă menţin în formă, plus că ăsta (Smiley) e pe zi ce trece mai suplu. Astea sunt avantajele burlăciei, dar eu fiind însurat trebuie să menţin un anume statut, standard al bărbatului căsătorit. Noroc că sunt sexy din când în când', a concluzionat el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare