Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, pregătit să dea replici ferme la „Vocea României”. „E mereu ca un film de acțiune”. EXCLUSIV

Smiley, pregătit să dea replici ferme la „Vocea României”. „E mereu ca un film de acțiune”. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

După ce a avut parte de o vară plină de evenimente marcante atât pe plan personal cât și profesional, Smiley este gata să înceapă toamna cu un nou sezon al emisiunii „Vocea României”, care va începe din 8 septembrie la Pro TV. De data aceasta, singur pe scaun, căci Theo Rose va face echipă cu Horia Brenciu.

Din 8 septembrie, Pro TV difuzează cel de-al 11-lea sezon al talent show-ului „Vocea României”, iar Smiley abia așteaptă noile confruntări cu ceilalți antrenori. Chiar dacă, de data aceasta, nu va mai face echipă cu Theo Rose, căci artista va împărți scaunul cu Horia Brenciu, artistul știe exact ce „arme” să folosească pentru a cuceri concurentul care îl va duce spre câștigarea unui nou trofeu „Vocea României”.

Detalii, imediat!

„Vocea României” – Sezonul 11… ce ți s-a părut cel mai solicitant la filmările de până acum?

„Vocea României” este o sărbătoare și pentru noi, nu doar pentru telespectatori. E deja sezonul al 11-lea, dar aștept cu aceeași nerăbdare să înceapă, e mereu ca un film de acțiune. E superpalpitantă reîntâlnirea și ciocnirea în replici cu „vecinii” de scaun. E fascinant mixul de senzații la auzul fiecărei interpretări, pentru că nu e necesar doar să ciulim bine urechile pentru momentul fiecărui concurent. Ci e emoția aceea a necunoscutului incitant, în care parcă deschidem toate porțile simțurilor, de la minte, la suflet pentru a primi forța și talentul fiecărui om care își aduce „vocea” pe scena emisiunii.

Multe lucruri le-aș trece la capitolul „fascinante”. Dar „solicitant” aș putea spune că este momentul în care știi că mai am puține locuri în echipă, dar prea multe întâlniri valoroase cu vocile. E așa bine la început când știi că ai locuri disponibile și ai libertatea de a transforma fiecare revelație în partener de drum în echipa ta și atât de greu când ți-ai ocupat locurile din echipă, dar tot apar voci pe care le simți „ale tale”, pline de valoare, de sens, de posibilități de show și de carieră.

Până acum ai auzit sute de voci în preselecții… Ce particularități a trebuit să îndeplinească cele care te-au determinat să vă întoarceți în acest sezon?

E greu de generalizat, e avalanșă de senzații la fiecare moment creat de concurenți. Și nu seamănă niciodată efectele pe care le creează în noi. Sunt concurenți la care m-am întors dintr-un impuls de secundă. Și alții la care am asistat atent mai mult timp la mixul între talent, implicare, interpretare și alegere potrivită a piesei.

Atunci cand ochii nu pot privi, se ascut foarte tare celelalte simțuri, iar muzica își poate face loc cu ajutorul concurenților direct în suflet, așa că o interpretare la Vocea României trebuie să creeze emoții, să aducă senzații, să te bucure, să te emoționeze, să te facă să te ridici de pe scaun, să te pun pe jar, să ți se pară atât de bun, încât să vrei să te întorci, să nu mai reziști să stai cu spatele, ca să poți celebra momentul complet, cu tot ce ai. Le mulțumesc concurenților pentru tot ceea ce mă fac să trăiesc și să simt sezonul acesta, este incredibil, o să vedeți.   

smiley-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cât de mult contează reacția publicului din sală când alegi o voce?

Reacțiile publicului creează spectacol, întețesc suspansul, pe mine mă fac foarte curios, uneori mă contrariază și mă fac nerăbdător sa le văd declanșatorul, însă nu pot spune că mă determină să apăs butonul neapărat. Ideea nu e doar să mă întorc să văd spectacolul, ci să aleg vocile și interpretările în care cred, cu care mă văd „jucându-mă”.

A alege un concurent în echipă este doar începutul unui drum lung și foarte personal atât pentru mine, ca antrenor, cât și pentru concurent. Urmează să creștem împreună, să ne descoperim, să îl ajut să se dezvolte și să fie pus în cea mai bună lumină pentru prezentul și viitorul lui. Vocea României poate fi văzut ca un show TV, dar de fapt este mult mai mult decât atât pentru toată lumea implicată. Este un drum cât o viață, un capitol cât o carte, un fragment cât un întreg și trebuie trăit ca atare.

Dintre foștii câștigători de la „Vocea României”, cu care n-ai colaborat deja, cu cine ți-ar plăcea să lansezi o piesă?

Cu oricare dintre ei, sincer. Vocea României a „îmbogătit” ca valoare și talente muzica românească, întreaga industrie se bucură de revelațiile de pe această scenă. Nu cred că este om din industria muzicală care să nu se bucure de oricare dintre mințile și sufletele creative ale „vocilor” descoperite aici. Eu am lucrat și lucrez cu mulți. Și voi continua să las ușa studiourilor HaHaHa Production deschisă pentru oricare dintre câștigătorii „Vocea” dacă ei simt, sunt pasionați și își doresc asta.   

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton