; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley mihai morar podcast

Smiley, omul și tatăl. Cum simte dincolo de cuvinte?

01 April 2021

Invitatul lui Mihai Morar în episodul cu numărul 13 al podcastului Fain & Simplu este un om cu totul special: @smiley_omul.

Smiley este un artist pe care nu ai cum să nu-l apreciezi, fie că ai ținut sau nu cu echipa lui de la 'Vocea României', fie că ești sau nu fan 'Românii au Talent', fie că i-ai căutat sau nu muzica. Mai mult ca sigur, chiar dacă nu i-ai căutat melodiile, te-au găsit ele. Pentru că versurile lor, fără să fie simpliste, sunt de o minunată simplitate, care ajunge la inimile tuturor. Smiley face totul cu sufletul, muncește cu pasiune, e convins că fiecare succes de peste noapte este construit în zece ani și consideră că nu primești ceea ce-ți dorești până când nu ești pregătit pentru asta. Știe că, dacă ar fi întâlnit-o pe Gina acum câțiva ani, nu ar fi rămas împreună și știe că li s-a dat să fie părinți pentru că acum au fost pregătiți pentru această experiență.

Smiley are un zâmbet mare cât popularitatea lui, este de o sinceritate plină de candoare și tratează totul cu maximum de entuziasm, fiind convins că nimic nu e pierdut atâta timp cât nu uiți de copilul din tine.

Așa cum spune Mihai Morar, Smiley 'a făcut lumea mai bună într-o perioadă în care lumea e din ce în ce mai rea.'

Vă invităm să urmăriți acest podcast. Este garantat că îl veți simți dincolo de cuvinte.

Descoperiți tot episodul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare