; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1Smiley si Simona Halep (6)

Smiley o susține pe Simona Halep la Turneul Campioanelor!

08 October 2015

Ieri dimineață, antrenorul de la Vocea României', Smiley, i-a făcut o surpriză Simonei Halep și a mers la unul dintre antrenamentele ei, pentru a o provoca la un meci de tenis.

[Not a valid template]

Sunt un mare fan al Simonei și trebuie să recunosc că am fost foarte emoționat să o întâlnesc tocmai la ea acasă, pe terenul de tenis. Cunoscând-o personal, nu pot să spun decât că o apreciez și mai mult ca înainte. Dincolo de faptul că este o supersportivă, lucru pe care îl demonstrează în fiecare meci, este și un om extraordinar de frumos și de modest. A fost o onoare pentru mine să schimb câteva mingi cu numărul 2 mondial WTA și îi mulțumesc pentru asta, a spus Smiley.

Simona nu se aștepta la această vizită surpriză și a fost bucuroasă să-l întâlnească pe artist, mai ales că este unul dintre preferații ei. Ea a adus pe teren două rachete de tenis, l-a învățat pe Smiley câteva scheme de joc și l-a surprins cu o minge în stilul unui meci de la un turneu de grand slam.

Cei doi au discutat despre tenis, muzică și Vocea României'. În momentul de față, Simona se pregătește intens pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc în numai două săptămâni, dar după aceea, ea i-a mărturisit lui Smiley că i-ar plăcea să ajungă la unul dintre concertele lui, și, de ce nu, și la Vocea României'.

A fost o întâlnire plină de emoție și voie bună, în care una dintre cele mai bune sportive din lume l-a cunoscut pe unul dintre cei mai iubiți artiști ai noii generații. Artistul a cântat melodia „Acasă' pentru Simona, schimbând versurile cu numele ei și a fost plăcut surprins că tenismena cunoștea toate versurile melodiei.

Românii îl pot urmări pe Smiley în fiecare vineri, de la 20.30, la Vocea României', iar pe Simona începând cu 26 octombrie la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare