; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley: Nu am o relație cu Loredana de la „Vocea…”

22 November 2012

După ce Laura Cosoi a anunțat că are un nou iubit, au apărut zvonuri despre idila dintre Smiley și una dintre concurentele de la „Vocea României'. Zumzetele au fost puse sub tăcere chiar de juratul show-ului de la Pro TV.

Despre Loredana Ciobotaru s-a spus că a reușit să îl vrăjească pe Smiley încă de la etapa „Audițiilor pe nevăzute', când juratul a spus „Este atât de frumoasă încât m-a lăsat fără argumente…'.

Recent, s-a scris că Loredana Ciobotaru ar fi fost văzută ieșind din apartamentul lui Smiley. Artistul a ținut însă să dezmintă, printr-un comunicat, că ar fi implicat într-o nouă relație.

“Oi visa eu la cai verzi pe pereți, dar voi mă cam întreceți… Legătura mea cu toți concurenții este strict profesională. Dacă în viața mea ar exista o relație nu aș avea niciun motiv să nu o recunosc. Pentru moment însă nu e cazul!  Întâlnirea mea cu Loredana face parte dintr-un șir de întâlniri pe care le-am avut cu toți concurenții mei de la Vocea României, pentru a pregăti show-urile LIVE…cu unii m-am văzut acasă la mine, cu alții la studio și cu alții la ei acasă – în functie de timp și disponibilitate. Atâta tot!”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare