; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley, noi detalii despre botezul fiicei sale

Smiley, noi detalii despre botezul fiicei sale: „Nu a fost cu scufundare totală”

16 July 2021

Ochii curioșilor sunt ațintiți pe Smiley și Gina Pistol, mai ales de când micuța Josephine Ana a venit pe lume. Smiley a oferit noi declarații despre schimbările prin care trece în ultima perioadă la nivel personal, dar și despre botezul fiicei sale. 

Recent, Smiley a povestit că rolul de tătic îi priește, iar de patru luni viața lui s-a schimbat complet în bine! De la viața de artist, Smiley a învățat să schimbe scutece și să adoarmă bebeluși. 

„Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu prea mai doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură, în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc', a spus Smiley, la „Vorbește lumea', la PRO TV.

Smiley, detalii despre botezul fiicei sale

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a fost botezată în urmă cu o lună, mai exact pe 2o iunie. Evenimentul a fost unul restrans și discret, iar acum Smiley a oferit și primele declarații despre creștinarea fiicei sale.

„În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală. Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață', a mai adăugat artistul, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare