Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, mesaj emoționant pentru femeile importante din viața sa. Ce imagini a publicat. „Sunteți sursa noastră de iubire”

Smiley, mesaj emoționant pentru femeile importante din viața sa. Ce imagini a publicat. „Sunteți sursa noastră de iubire”
11

de Cristina Țapu,

Pe 8 martie este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii, iar Smiley a profitat de ocazie pentru a le adresa celor mai importante femei din viața sa un mesaj special. Cuvintele artistului i-au impresionat pe fani, care s-au grăbit să aprecieze postarea făcută de către artist pe pagina personală de Facebook.

Smiley, mesaj emoționant pentru femeile importante din viața sa, cu ocazia zilei de 8 Martie

De ziua Internațională a Femeii, Smiley a transmis un mesaj emoționant doamnelor care îi fac viața mai frumoasă. Artistul a distribuit un colaj în care apare alături de cele mai importate femei din viața sa: bunica, mama, Gina Pistol și micuța Josephine.

În dreptul imaginilor, solistul a scris o declarație scurtă, dar foarte emoționantă: „Voi sunteți sursa noastră de iubire, putere și inspirație! La mulți ani!”

smiley-cu-ginaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Cât de frumos. 4 generații… de iubire”, „Frumoase femei sunt în sufletul tău! Să fie sănătoase și să te bucuri de prezența lor!” și „La mulți ani. Ești binecuvântat că ai lângă tine așa femei minunate! Să te bucuri de prezența lor mulți, mulți ani!” sunt doar trei dintre comentariile lăsate de fani.

Și anul trecut, în aceeași zi, Smiley a transmis un mesaj asemănător. „În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis”, scria Smiley, pe pagina contului personal de Facebook.

Smiley, cunoscut și sub numele său real Andrei Tiberiu Maria, se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din țară. Formează un cuplu alături de Gina Pistol, cu care are o fetiță adorabilă. Pe lângă viața sa personală fericită, artistul se bucură și de sprijinul unei familii frumoase, iar puțini cunosc povestea mamei sale, Ioana Maria.

Cu ce se ocupă Ioana Maria, mama lui Smiley

Ioana Maria a activat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Încă de la începuturile carierei sale muzicale, mama artistului l-a sprijinit în alegerea sa de a deveni cântăreț. În decursul anilor, Smiley a devenit unul dintre cei mai remarcabili artiști din țară.

Odată cu înființarea propriului său studio, HaHaHa Production, Ioana Maria se implică în gestionarea casei de producție a fiului său.

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut şi vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formaţia Simplu. Probabil că asta m-a şi motivat. Fară să-şi dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar şi când şi-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, povestea Smiley, într-un interviu acordat pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook Smiley

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton