Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, mândru că fiica lui îi calcă pe urme. A moștenit talentul artistic. „Își compune piesele singură”

Smiley, mândru că fiica lui îi calcă pe urme. A moștenit talentul artistic. „Își compune piesele singură”
11

de Roxana Mirea,

Smiley, în vârstă de 40 de ani, a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica lui, Josephine, care are aproape 3 ani. Artistul este mândru de faptul că fetița îi calcă pe urme. Smiley spune că micuța are ureche muzicală și că deja își compune singură melodiile.  

Smiley, mândru de fiica lui, Josephine 

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de fericiți văzând cum fiica lor crește și se dezvoltă armonios. Micuța are deja aproape 3 ani și propria ei personalitate. Ba chiar se știe deja că a moștenit talentul artistic al tatălui ei. Smiley spune că fiica lui are ureche muzicală și ar accepta să facă o piesă cu Josephine, dacă ea și-ar dori acest lucru.  

Da, dacă ea o să își dorească să facă așa sigur o să facem, nu știu dacă o să facem public dar dacă ea o să își dorească să facă asta o să facem. Noi avem foarte multe înregistrări cu fiica noastră cântând, deci nu ar fi exclus!” a povestit Smiley pentru click.ro.  

De asemenea, Smiley a spus că fiica lui își  compune singură piesele. „Nu numai că are ureche muzicală dar ea își compune piesele singură, serios”, a spus artistul.  

De la cineva a moștenit… Da, cu Gina cânt în fiecare zi, nu ar fi ceva neobișnuit. Deocamdată e devreme să zic orice  despre ce vrea să facă, deocamdată ne jucăm, ne distrăm și ne descoperim veleitățile”, a mai spus Smiley.  

Smiley, mândru de fiica lui, Josephine  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol are acum propria personalitate 

Smiley spune că el și Gina Pistol se înțeleg foarte bine cu fiica lor. Micuța este o fire independentă deja și are propriile păreri.  

„Vorbește, are aproape 3 ani, ne înțelegem foarte bine! Este foarte independentă, are părerile proprii, dorințele ei, vrea să se îmbrace cum vrea ea. E o fire foarte puternică!” a dezvăluit Smiley.  

De asemenea, Smiley spune că el și soția lui nu cheltuie foarte mulți bani cu Josephine. Fetița nu are multe dorințe materiale și, atunci când părinții ei merg cu ea în magazin, își alege o jucărie și pleacă.  

Nu, nu! Noi suntem fericiții deținători ai unui copil care nu are  multe dorințe de genul ăsta, adică  noi dacă mergem cu ea  într-un magazin de jucării, și ni s-a întâmplat să mergem de mai multe ori, ea își alege o jucărie și pleacă. Suntem norocoși!” a mai povestit artistul. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton