; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley, Loredana, Moga şi Brenciu şi au ales co antrenorii

Smiley, Loredana, Moga şi Brenciu şi-au ales co-antrenorii

08 November 2013

Cornel Ilie, solistul de la Vunk, Şerban Cazan, Randi şi Monica Anghel sunt co-antrenorii din acest sezon al “Vocii României”, aceştia urmând să îi ajute pe Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu în show-ul de la Pro TV. Emisiunea a fost nominalizată la Premiile TVmania.

Smiley, Loredana, Moga şi Brenciu şi-au ales co-antrenorii

Sâmbătă, de la ora 20.30, la “Vocea României” începe etapa confruntărilor, iar cei patru antrenori şi-au ales, la fel ca în fiecare sezon, un co-antrenor care să îi consilieze.

După şase show-uri în care numai vocile i-au diferenţiat pe aspiranţii la marele titlu, Loredana, Smiley, Brenciu şi Moga şi-au format echipele, alcătuite din câte paisprezece concurenţi, cu care vor merge mai departe în competiţie. Fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat.

Regulile jocului se schimbă!

După fiecare duet, concurentul care nu a fost ales de propriul antrenor poate fi “furat” şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmplă ca mai mulţi antrenori să îşi dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparţine concurentului, la fel ca în etapa audiţiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana şi Smiley au dreptul să “fure” fiecare câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Votează și TVmania te premiază!

Cine sunt co-antrenorii din acest sezon

[Not a valid template]

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare