; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Smiley, invitatul serii la „Cronica Cârcotașilor”

09 May 2012

În ediția de miercuri, 9 mai, a „Cronicii Cârcotașilor', veți putea vedea cum decurge o emisiune prezentată de Gâdea, în care invitatul special al serii este șeful „Felix Turnătorul'. Șeful anteniștilor vine să explice ce va urma după suspendarea lui Băsescu.

Cârcotașii au pregătit și o pauză de publicitate proprie, în care puteți urmări reclama specială la cartela „Varanofone', cu tovarășul Nicolae Ceaușescu și tânărul Felix. Astfel, dacă activați extraopțiunea Antena 3, cu numai 2 lei vedeți o emisiune întreagă de „pupat în… dos'. Bonus, minute gratis numai în rețeaua Intact, pe parte economică.

La Cronicutza Culturală', vedeți care este moda în instanță. Pentru că hainele cu pricina nu sunt deloc adaptate vremurilor actuale, Cârcotașii fac câteva propuneri, dotate cu buzunare largi, mari și încăpătoare.

Începe campania!

Pentru candidații aflați în foame de voturi, Mișu și Dezbrăcatu au câteva sugestii de cântece populare, precum marele hit prezidențial Așa beu oamenii buni', În grădina lui Ion', șlagărul candidaților PSD,  Omul bun și pomul copt', pentru PDL, Noi suntem români', cântecul preferat al machidonilor, Sanie cu zurgălăi', imnul PRM, și Trec țiganii, trec', imnul de campanie pentru Primăria sectorului 5.

Dacă vreți să vedeți cine se dedublează la Binterviu', cum arată Topul Rușinică' și ce melodie cântă Smiley la final, nu ratați Cronica Cârcotașilor' miercuri, 9 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

img_4973

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare