Homepage  / Vedete româneşti

Smiley a ajuns în Los Angeles alături de fratele său, Gina Pistol și Josephine. Cum se joacă unchiul cu nepoțica

Smiley a ajuns în Los Angeles alături de fratele său, Gina Pistol și Josephine. Cum se joacă unchiul cu nepoțica
8

de Cătălina Matei,

După un zbor lung, Smiley a ajuns în Los Angeles unde va petrece alături de Gina Pistol și de fiica lor, Josephine, câteva săptămâni. Cei trei sunt însoțiți și de fratele artistului, Filip Maria, dar și de Șerban Cazan, unul dintre oamenii de bază de la casa de producție a lui Smiley. Antrenorul de la „Vocea României” a postat deja un video pe Instagram, de unde reiese cât de bine se înțelege fratele său cu mezina familiei.

A devenit deja o tradiție pentru Smiley de a merge câteva săptămâni pe an, în Los Angeles, unde lucrează cu producători internaționali de renume. La fel ca și anul trecut, artistul este însoțit de fratele său, Filip Maria, dar și de Șerban Cazan, unul dintre producătorii de bază de la HaHaHa Production.

Captura-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De data aceasta însă, Smiley va îmbina munca cu timpul în familie, căci îl însoțesc și Gina Pistol și fiica lor în vârstă de aproape 3 ani, Josephine.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Smiley a postat deja un DailyTok pe contul său de Instagram, în care le arată urmăritorilor săi cum a decurs călătoria, dar și primele două zile petrecute pe tărâmul american.

Na c-am plecat iar la plimbare… de data asta în Los Angeles, LaLaLand cum mai e alintat. Zbor lung, aterizare perfectă”, a spus Smiley care a inclus în video-ul său și imagini din aeroport, în timp ce fratele său se juca cu Josephine. Se pare că unchiul și nepoțica se înțeleg chiar foarte bine.

După ce s-au instalat în locuința închiriată și au făcut o vizită la studio, care „arată și sună fantastic”, Smiley și Gina Pistol au ajuns și la cumpărături, unde au popsit ceva vreme la raionul cu produse bio.

Familia Maria are parte și de o vreme excelentă în Los Angeles, cu 24 de grade Celsius, prin urmare Smiley și „fetele” sale au ajuns la plimbare la Venice Beach. „Fiica a intrat imediat în spiritul locului. Adică dans, voie bună și libertatea de a fi și de a te exprima liber”, a mai povestit artistul.

Smiley, mândru de fiica lui, Josephine

În studioul din Los Angeles există șanse ca și Josephine să înregistreze. Micuța are deja aproape 3 ani și propria ei personalitate. Ba chiar se știe deja că a moștenit talentul artistic al tatălui ei. Smiley spune că fiica lui are ureche muzicală și ar accepta să facă o piesă cu Josephine, dacă ea și-ar dori acest lucru. 

Da, dacă ea o să își dorească să facă așa sigur o să facem, nu știu dacă o să facem public dar dacă ea o să își dorească să facă asta o să facem. Noi avem foarte multe înregistrări cu fiica noastră cântând, deci nu ar fi exclus!” a povestit Smiley pentru click.ro. 

Smiley, mândru de fiica lui, Josephine  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

De asemenea, Smiley a spus că fiica lui își compune singură piesele. „Nu numai că are ureche muzicală dar ea își compune piesele singură, serios”, a spus artistul. 

De la cineva a moștenit… Da, cu Gina cânt în fiecare zi, nu ar fi ceva neobișnuit. Deocamdată e devreme să zic orice despre ce vrea să facă, deocamdată ne jucăm, ne distrăm și ne descoperim veleitățile”, a mai spus Smiley. 

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton