Homepage  / Vedete româneşti

Smiley și Gina Pistol sărbătoresc un an de la nuntă. Ce declarație superbă i-a făcut artistul: „O iubesc cu tot ce este!”

Smiley și Gina Pistol sărbătoresc un an de la nuntă. Ce declarație superbă i-a făcut artistul: „O iubesc cu tot ce este!”
22

de Cristina Țapu,

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit anul trecut, la finalul lunii mai. La aproape un an de la nuntă, artistul a vorbit despre mariajul cu fosta prezentatoare și a folosit doar cuvinte de laudă la adresa ei. Iată declarațiile!

Smiley, gânduri la un an de la nunta cu Gina Pistol

Deși se bucură de pasul făcut, Smiley afirmă că căsătoria nu a schimbat în niciun fel relația lor, deoarece dragostea intensă și frumoasă dintre el și Gina rămâne la fel de puternică.

În plus, ei au început căsnicia într-un mod minunat, făcând lucruri pe care le iubesc împreună cu fiica lor: muzică și călătorii în diverse țări. Cei doi se simt binecuvântați de această etapă din viața lor începută acum un an și sunt nerăbdători să trăiască cât mai multe experiențe unice alături de Josephine, care le face viața mai frumoasă.

Gina Pistol și Smiley, primele imagini din luna de miere de vis. Unde se relaxează după nuntă (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

​„A trecut deja un an?! Mie nu mi se pare nimic schimbat. E la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie. Noi suntem la fel unul față de altul. De fapt, cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.

Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act. Relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și, în mod normal, sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a declarat Smiley, conform Ok Magazine!

gina-pistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 22

Smiley se declară la fel de îndrăgostit de Gina Pistol și susține că aceasta este partenera ideală din toate punctele de vedere.

„Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună. Cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este!”, a completat artistul, conform sursei menționate mai sus.

Gina Pistol a știut de la primele întâlniri că Smiley este alesul

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că simțea încă de la primele întâlniri că Smiley era alesul, însă recunoaște că, la început, a fost dificil să înțeleagă programul lui, existând numeroase momente în care a trebuit să apeleze la calm și la foarte multă răbdare pentru a face față provocărilor.

Gina Pistol și Smiley au avut nevoie de timp pentru a trece la următorul pas în relația lor și de a deveni, oficial, soț și soție. Faptul că sunt atât de fericiți împreună demonstrează că această perioadă de așteptare nu a contat deloc și nu a afectat într-o manieră negativă legătura lor specială. Micuța Josephine, fiica pe care o au împreună, le aduce bucurie în fiecare zi, iar ei gustă din plin rolul de părinți.

Smiley și Gina vorbesc întotdeauna la superlativ despre relația pe care o au. Cei doi au personalități diferite, iar prezentatoarea TV afirmă că soțul ei îi este complementar. Ea e este o persoană vulcanică, însă el reușește să o aducă cu picioarele pe pământ de fiecare dată.

Sursă foto: Instagram Smiley – Gina Pistol

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton