Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, extrem de emoționat la prima serbare a fetiței sale, Josephine. „S-a lăsat cu plânsete”

Smiley, extrem de emoționat la prima serbare a fetiței sale, Josephine. „S-a lăsat cu plânsete”
13

de Cătălina Matei,

Un eveniment special a avut loc în familia Maria, căci Smiley (Andrei Tiberiu Maria) și soția sa, Gina Pistol, au participat la prima serbare din viața fiicei lor. Josephine, în vârstă de 2 ani și 9 luni, merge deja la grădiniță și tocmai ce a participat la serbarea de Crăciun. Cum a fost întreaga experiență?

Decembrie este o lună plină de evenimente speciale în viața lui Smiley. Tocmai și-a aniversat soția – Gina Pistol a împlinit 43 de ani pe 9 decembrie, se pregătește de finala sezonului 11 al show-ului „Vocea României”, iar Crăciunul și Anul Nou se apropie cu pași repezi.

Până atunci însă, Smiley a avut parte de o nouă premieră în viața sa… de tătic. Artistul a participat la prima serbare de la grădiniță a fiicei sale, Josephine, în vârstă de 2 ani și 9 luni. O experiență extrem de emoționantă, după cum a povestit antrenorul de la „Vocea României” pe contul său de Instagram.

Tocmai am plecat de la serbarea fiicei mele. Ce să vă spun, n-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete, dar a fost foarte drăguț. Am făcut dansurile acasă. Dansurile pe care trebuie să le facem la grădiniță, le-am făcut acasă împreună. Spectacol garantat”, a povestit acesta,într-un story, pe contul său de Instagram.

Ce face Smiley de dragul fiice sale, Josephine

Smiley filmează de zor pentru „Vocea României” și „Românii au talent”, cele două emisiuni difuzate de Pro TV, iar când nu are concerte sigur îl găsim în studio ori plecat prin lume cu casa sa de producție. Însă, indiferent cât de încărcat este programul său, familia rămâne pe primul loc. Iar cea mai mare atenție se îndreaptă, bineînțeles, către fetița lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine în vârstă de 2 ani și 9 luni.

gina-pistol-smiley-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Programul meu cu Josephine este înfrumusețat, nu încărcat. Eu insist să includ activități cu Josephine în programul meu, chiar reprezintă o bucurie foarte mare pentru mine, ca pentru orice părinte, probabil, nu spun nimic nou sau uimitor. Diminețile sunt ale noastre, sunt cu cântec, cu dans, cu desenat, cu prins codițe, cu zâmbit și îmbrățișat. Cum să nu vreau să-mi încep ziua astfel?!”, ne-a mărturisit Smiley.

Și, la fel ca numele său de scenă – Smiley, și acasă Andrei Tiberiu Maria este un „generator” de zâmbete. „Aș face orice pentru un râs în hohot din partea ei și chiar și fac. O cameră ascunsă și ar fi sitcom pentru privitori”, ne-a mai spus artistul.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton