; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_3721

Smiley: „Este un sezon interesant! Va fi o competiţie strânsă”

15 October 2018

Întors recent din SUA, Smiley (35 de ani) ne-a spus cum i se pare sezonul 8 de la „Vocea României' (Pro TV) şi care este strategia pentru concurenţii din echipa sa. Artistul are de ce să fie încrezător în cei care pe care îi va antrena în perioada următoare!

 

Cum a fost vacanţa în SUA?

În America nu am fost în vacanţă. Noi avem legături strânse cu producători, compozitori şi artişti din SUA, care ne vizitează des în România. Facem sesiuni de compoziţie muzicală împreună în studiourile HaHaHa Production, dar şi în America. După o perioadă în care nu am reuşit suficient să mă dedic muzicii, să stau în studio pe cât mi-aş fi dorit de mult, în aceste zile petrecute în State asta am făcut: muzică.

Cum ţi se pare sezonul 8 de la „Vocea României'?

Este un sezon interesant. Avem doi antrenori noi, reguli diferite faţă de sezoanele anterioare, interacţiunea dintre antrenori este alta. Cu toate că sunt la primul lor sezon, Andra şi Irina au reuşit să convingă voci foarte bune şi mi se pare că nu va fi deloc un sezon previzibil în ceea ce priveşte câştigătorul. Va fi o competiţie strânsă. Avem voci bune şi foarte bune în toate echipele şi cred că rezultatul depinde de strategia fiecărui antrenor în parte.

Cum arată echipa ta?

Sunt foarte entuziasmat de vocile pe care le am în echipă anul acesta şi ştiu că va fi o provocare cu multe dintre ele. Dar aşa cum am mai spus-o, pentru mine, a fi antrenor la „Vocea României' este o extensie a lucrurilor pe care le fac zi de zi. Descopăr şi îmi folosesc toată experienţa pentru a putea pune în valoare oameni talentaţi. Talente am. Veţi vedea în ediţiile ce urmează cum vor decurge lucrurile J.

Care este următorul single pe care vrei să-l lansezi?

Momentan suntem în promovare cu „Aprinde scânteia', piesă pe care am lansat-o împreună cu Dorian. Este o piesă la care eu şi Dorian ţinem foarte mult. Am făcut-o, în primul rând, pentru noi înşine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca să facem ceea ce ne place şi de aceea a fost şi dorinţa foarte mare de a o lansa imediat după ce am scris-o. Reacţiile au fost foarte bune şi mă bucur dacă am reuşit prin piesa asta să dam un plus de încredere unor oameni atunci când au avut nevoie.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare