Homepage  / Vedete româneşti

Smiley, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Gina Pistol, la un an de la nuntă: „E un om de la care te încarci tot timpul”

Smiley, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Gina Pistol, la un an de la nuntă: „E un om de la care te încarci tot timpul”
17

de Cristina Țapu,

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. S-au căsătorit anul trecut, după o relație de peste patru ani. Împreună au o fetiță și o căsnicie exact așa cum și-au dorit. Recent, Smiley a făcut dezvăluiri neașteptate despre cea care îi este parteneră de viață.

Smiley, dezvăluiri neașteptate despre Gina Pistol

Smiley are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale, Gina Pistol și a dezvăluit că nu este deranjat dacă aceasta îl însoțește în oraș atunci când se întâlnește cu băieții.

„Mie îmi place să ies cu Gina, chiar și atunci când ies cu băieții. Gina e un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. E un om de la care te încarci tot timpul. Avem o chimie amândoi. Ne înțelegem extrem de bine, chiar și atunci când nu ne înțelegem”, a declarat Smiley, conform Libertatea.

Smiley si Gina PistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Gina Pistol și Smiley au devenit soț și soție pe 27 mai 2023, celebrând alături de cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc. Evenimentul lor impresionant a captivat atenția întregii țări. Totul a fost organizat de o echipă dedicată, care s-a asigurat că decorul, muzica și toate celelalte detalii au fost impecabile. Rezultatul a fost remarcabil și apreciat de toți participanții.

Deși se bucură de pasul făcut, Smiley afirmă că căsătoria nu a schimbat în niciun fel relația lor, deoarece dragostea intensă și frumoasă dintre el și Gina rămâne la fel de puternică.

Gina Pistol nu dorește să prezinte fanilor poze cu chipul fiicei sale

Vedeta, care a devenit mamă în urmă cu aproape trei ani, reușește să surprindă cele mai adorabile momente cu Josephine. De când s-a născut, atât Gina, cât și Smiley au hotărât să nu facă publică fața fetiței lor, astfel încât toate postările cu ea sunt realizate cu mare grijă. 

Smiley și Gina Pistol au hotărât să nu posteze poze cu chipul fiicei lor, Josephine, pe platformele de socializare. Smiley a explicat că această decizie le aparține în totalitate, considerând că micuța este prea tânără pentru a fi expusă mediului online. În plus, Josephine este încă foarte mică, iar Gina Pistol nu dorește să o supună unei presiuni în plus, mai ales când știe că energia pe care o transmit unii oameni nu este întotdeauna benefică.

„Este încă un suflet foarte tânăr. Nu știu câți oameni vor înțelege – nu vreau să o expun la această energie pe care o simți… Gândurile oamenilor care vin spre o poză sunt foarte diferite.

De ce să fac asta? Să-mi validez copilul, să primesc like-uri? Poate ea nu-și va dori asta. Eu simt asta de când am început relația cu Andrei, ne luptăm cu tot felul de energii mai puțin bune, simțim asta. Așa simțim noi că o protejăm pe ea”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol – Smiley

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton