Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Smiley, detalii inedite despre nunta sa cu Gina Pistol. Când are loc marele eveniment. „Nu va fi ceva convențional”

Smiley, detalii inedite despre nunta sa cu Gina Pistol. Când are loc marele eveniment. „Nu va fi ceva convențional”
5

de Andra Stana,

Smiley și Gina Pistol se pregătesc intens de nuntă. Artistul a povestit despre marele eveniment din viața sa joi, 11 mai, în emisiunea La Măruță. Când e nunta, ce mesaj a primit vedeta Pro TV de la bunica lui și cum se va îmbrăca Smiley la nunta sa cu Gina.

Smiley și frumoasa lui iubită, Gina Pistol, se află pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile de nuntă. Artistul, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, a vorbit despre cum merg pregătirile pentru marele eveniment în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Smiley a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol. În direct la TV, Smiley a dezvăluit că nunta sa cu Gina Pistol va avea loc pe 27 mai.

Totodată, joi, artistul a primit și un „cadou” din partea lui Cătălin Măruță, mai exact mâncare tradițională românească: sarmale, cu mămăligă și smântână.

Smiley, detalii inedite despre nunta sa cu Gina PistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Apoi, surprizele au continuat pentru Smiley. În emisiunea lui Cătălin Măruță, bunica sa a fost sunată prin video call în timp ce artistul se afla în platou, iar mesajul pe care i l-a transmis l-a emoționat foarte tare.

„Te iubește mamaie și te îmbrățișează. Succesul tău îmi face viața fericită. Îți urez succes și de acum înainte și mamaia te iubește”, i-a transmis bunica lui Smiley prin apel video în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV.

Smiley și Gina se căsătoresc după 6 ani de relație

Smiley și Gina Pistol au anunțat recent că se vor căsători după șase ani de relație. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2021. Josephine a venit pe lume pe 9 martie. Gina Pistol și artistul au postat un clip video pe Youtube în care au povestit când au decis să se căsătorească.

Am decis să ne căsătorim (…) Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi (…) Am zis că nu pot să fac anunțul eu singur, așa că da, suntem aici. Așadar, am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an, probabil am luat-o acum mult timp, dar acum am verbalizat-o.’, a mărturisit Smiley.

Cele două vedete vor deveni soț și soție sâmbătă, pe 27 mai. Fiica celor doi va fi prezentă la marele eveniment și va avea un rol important. Josephine va dansa fără oprire.

Josephine o să danseze mult la nuntă, l-a descoperit pe Michael Jackson. Descoperim împreună lucruri noi, e fascinant”, a spus Smiley.

Smiley a recunoscut că se află într-o perioadă aglomerată a vieți sale și, din acest motiv, este cam „împrăștiat”.

Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala Românii au Talent, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?’‘, a spus Smiley, râzând, în emisiunea „La Măruță’.

Ce ținute vor purta Gina și Smiley la nuntă

Cântărețul a vorbit, în direct la TV, și despre ținuta pe care o va purta la nuntă. Designerul care se va ocupa de costumul artistului este Irina Voinea.

 Irina Voinea se ocupă de costum’, a confirmat și Smiley. „E one of a kind și abia aștept să îl văd, că nu l-am văzut până acum. Nu va fi ceva convențional’, a mai spus cântărețul.

În ceea ce privește ținuta miresei, Gina Pistol a povestit că va purta o rochie simplă și nu va avea pantofi cu toc.

Voi purta două rochii, una pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua.”, a spus vedeta pe retelele de socializare, citată de viva.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton