; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol si smiley relatie

Smiley, detalii incendiare din relația cu Gina Pistol: „Nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”

01 April 2021

Chiar dacă la început nu au vorbit despre relația lor, iată că a venit vremea în care putem afla detaliile începutului relației lor.

Gina Pistol l-a făcut pe Smiley cel mai fericit dăruindu-i o fetiță. Cei doi au devenit părinți pentu prima oară la începutul lunii martie, iar povestea lor de iubire a stârnit mereu curiozitatea publicului. 

 Invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain şi Simplu', Smiley a vorbit despre Gina Pistol aşa cum nu a mai făcut-o niciodată în mod public. Artistul a oferit detalii despre testele pe care cei doi au trebuit să le depășească mai ales la începutul relației: 

„Gina îmi spune, 'băi tu eşti testul meu de răbdare'. Deci eu pentru ea am fost un test de rabdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo. Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare', i-a spus Smiley lui Mihai Morar.

Smiley a povestit că Gina este femeia de care a avut mereu nevoie în viața lui și chiar i-a făcut o declarație frumoasă de dragoste:

„Ea fost ce aveam eu nevoie ca prezenţă feminină în viaţa mea. Regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este jovială, super de gaşcă, are un simţ al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost cu ea m-am simţit excepţional. N-am simţit niciodată un moment de plcitiseală, ne plac acelaşi gen de cântăreţi, de trupe, de filme. Deşi eu nu prea sunt cu filmele de groază, ei îi plac. Mie îmi plac mai mult comediile, filmele psihologice. Ne place aceeaşi mâncare. Nu-mi pune multe întrebări inutile. E foarte important pentru mine să ştiu că am un om acasă care mă aşteaptă şi nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, vizavi de ceea ce am eu nevoie şi care îmi oferă ceea ce am eu nevoie', aceasta a fost declaraţia de dragoste a lui Smiley pentru Gina.

Citește și:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare