Homepage  / Vedete româneşti

Smiley nu se desparte de fiica sa nici la filmările pentru „Vocea României”. Imagini cu Josephine în culisele emisiunii

Smiley nu se desparte de fiica sa nici la filmările pentru „Vocea României”. Imagini cu Josephine în culisele emisiunii
11

de Cristina Țapu,

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și are un program foarte încărcat. Cu toate acestea, solistul găsește timpul necesar pentru a petrece momente de calitate alături de fiica sa și știe cum să îmbine utilul cu plăcutul. Recent, Smiley și-a făcut apariția cu fiica sa la filmările emisiunii Vocea României.

Smiley, la filmările emisiunii Vocea României alături de fiica sa, Josephine

La mijlocul lunii iulie au început filmările pentru sezonul 12 al emisiunii „Vocea României”, unde Smiley este antrenor alături de Horia Brenciu, Theo Rose, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Toți sunt determinați să câștige finala, iar audițiile pe nevăzute sunt pline de decizii cruciale.

josephineIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

La filmări, Smiley a surprins pe toată lumea cu prezența sa alături de fiica sa, Josephine, alături de care a apărut într-o imagine distribuită pe rețelele de socializare. În fotografie, cântărețul o ține în brațe pe micuța sa, care poartă o rochiță albă, are părul prins într-o codiță și o pereche de șosete albe cu fundițe.

Pentru a o proteja de zgomotele puternice de pe platoul de filmare, Josephine este echipată cu căști de protecție. Nici de această dată, chipul fetiței nu poate fi văzut. Smiley și Gina Pistol au decis să o ferească pe Josephine de expunerea publică, așadar nu distribuie pe rețelele de socializare imagini în care fața micuței să fie vizibilă.

Smiley și Gina Pistol nu vor să-și expună fiica pe rețelele de socializare

Smiley și Gina Pistol au hotărât să nu posteze poze cu chipul fiicei lor, Josephine, pe platformele de socializare. Smiley a explicat că această decizie le aparține în totalitate, considerând că micuța este prea tânără pentru a fi expusă mediului online.

De asemenea, artistul își dorește ca fiica lui să aibă libertatea de a decide dacă vrea sau nu să-și facă apariția pe internet în viitor.

O întrebare frecvent adresată celor doi este de ce nu dezvăluie chipul fiicei lor, Josephine, așa cum au ales să facă mai multe vedete din țară. Gina Pistol a explicat că nu dorește să judece pe nimeni, dar ea și Smiley au decis să nu facă acest pas în prezent, preferând să lase la latitudinea fiicei lor decizia de a se expune sau nu publicului.

În plus, Josephine este încă foarte mică, iar Gina Pistol nu dorește să o supună unei presiuni în plus, mai ales când știe că energia pe care o transmit unii oameni nu este întotdeauna benefică.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton