; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley: „Cu dragostea stau foarte bine” | Ce crede despre Mihaela Rădulescu

31 March 2015

Între „Românii au talent' şi munca la studio (de care este dependent!), Smiley (31 de ani) nu are timp de o vacanţă şi nici nu îşi doreşte una. Paştele în familie şi botezul finului său, Dominic, sunt evenimentele care îi vor aduce relaxare în perioada următoare.

Smiley

Care e părerea ta despre noul sezon al show-ului „Românii au talent'?

Sunt foarte multe de spus despre noul sezon de „Românii au talent'. Mi-ar trebui câteva ore să spun tot ce m-a impresionat ☺. În câteva cuvinte, mi s-a reconfirmat faptul că românii sunt extrem de talentați și inventivi. Luând în calcul experiența edițiilor anterioare, îmi dau seama și de faptul că au dobândit mai mult curaj și mai mult spirit de competiție. Urcă pe scenă cu o altă atitudine, dovedesc mai multă încredere, evoluție care mi se pare extraordinară. Pe lângă talentele veritabile, cu care ne putem mândri oriunde, în orice moment, avem un juriu frumos, multe noutăți care fac show-ul mai interesant și mai plin de suspans, deci toate ingredientele care să vă convingă să vă petreceți seara de vineri împreună cu noi.

Ce număr din ediţiile viitoare de la „Românii au talent' nu ar trebui să-l ratăm?

Poate sunt subiectiv, dar fiecare număr are acel ceva „special' pentru care merită urmărit. Chiar și cele care nu reușesc să obțină mult-râvnitul „Da', din partea juriului. Vorbesc din postura omului din spatele cortinei, care vede mai mult decât acele câteva minute de pe scenă.

Noul jurat, Mihaela Rădulescu, a ieşit în evidenţă cu anumite gesturi, comentate intens pe Internet. Ţie cum ţi s-au părut?

Mihaela este un profesionist desăvârșit dar, în același timp, un om extrovertit, fără inhibiții, căruia îi place să reacționeze în concordanță cu ceea simte. În timpul preselecțiilor, cu toții am privit cu mult entuziasm anumite momente și este greu să nu reacționezi la ceea ce se prezintă în fața ta. Fie rămâi mut de uimire, fie intri în jocul celui de pe scenă, indiferent de numărul pe care îl prezintă.

Cum a fost atmosfera la filmări?

Relaxantă, în care am încercat fiecare în felul nostru să alungăm oboseala și să găsim surse de energie pentru a putea face față numărului mare de concurenți care au venit în preselecții. Dacă lucrurile au devenit prea monotone, Pavel şi-a intrat repede în rolul natural de entertainer și a animt spiritele.

Ai început anul 2015 cu o vacanţă în America. Unde ai mai vrea să pleci anul acesta?

Mi-ar fi plăcut să am o „vacanță' atât de lungă. A fost mai mult o călătorie în care am reușit să îmbin utilul cu plăcutul, să spunem. M-am dus acolo să fac muzică și să învăț cât mai multe despre muzică și show business, în general. Am plecat împreună cu prietenul meu, Șerban Cazan, pentru un schimb de experiență, după ce la sfârșitul anului trecut am avut câțiva producători și songwriteri americani la HaHaHa Production. E adevărat că dincolo de orele de studio, am avut șansa să cunosc oameni noi din industria muzicală americană, să mă bucur de muzică la ea acasă (la premiile Grammy ☺) și să iau puțin pulsul vieții din SUA. În ceea ce privește vacanța pentru anul acesta, nu mi-am făcut planuri. Deocamdată nu e o prioritate pe agenda mea. Am suficientă energie și forță să fac lucruri pe plan profesional. Când voi simți nevoia de o pauză, mă voi gândi.

Esti pregătit de un nou sezon „Vocea României'?

Pentru „Vocea României' sunt mereu pregătit. Să ascult oameni talentați, să lucrez cu ei, să pot să le ofer din experiența mea e întotdeauna o bucurie pentru mine. Cred că aceste aspecte sunt și principalele motive pentru care am început și îmi doresc să continuu în rolul de jurat la „Vocea României'. O nouă ediție a show-ului va începe din toamna acestui an, iar startul la preselecții se va da foarte curând.

Ce pregăteşti anul acesta din punct de vedere muzical?

Anul acesta am planuri ambițioase, iar vizita în America este doar o primă etapă bifată din ceea ce mi-a propus, muzical vorbind. Acestea vizează atât la artistul Smiley, cât și casa mea de producție HaHaHa Production. Mie nu-mi place să vorbesc foarte de mult despre lucruri decât atunci când s-au concretizat. Planuri sunt multe, aștept să văd rezultatele și veți afla și detalii. În ceea ce privește single-ul, lansarea urmează cât de curând, sper. Cu toate că am fost plecat aproape două luni în Statele Unite, nu înseamnă că am neglijat acest aspect. Nu-mi voi lăsa publicul să aștepte prea mult.

Ai avut colaborări cu mulţi artişti din România. Cu cine ţi-ar plăcea să faci un featuring şi nu ai avut ocazia până acum?

E greu să nominalizez o singură persoană, dar mă gândesc acum la un om pe care îl admir de foarte multă vreme, un muzician desăvârșit. Ar fi o mare onoare să pot cânta alături de Alexandru Andrieș.

Cum arată o zi obişnuită din viaţa ta în acest moment?

E oarecum similară cu a unui om care muncește mult, numai că eu nu sunt o persoană foarte matinală. Programul meu nu începe la ora şapte, pentru că se termină de foarte multe ori spre dimineață. Dacă nu am filmări sau vreun concert, după micul-dejun (probabil pe la prânz ☺) merg la studio, unde lucrez cu echipa mea de la HaHaHa Production. Începem, de regulă, cu un brainstorming, ne punem de acord asupra priorităților și ne putem la treabă creativitatea. Ziua mea se termină tot la studio, uneori chiar pe la 2-3 dimineaţa, compunând o piesă.

 

Anul trecut, te-am văzut în „Selfie', într-un rol secundar. Ai mai vrea să repeți experiența ca actor?

De ce nu? M-am distrat la filmările pentru Selfie și am apreciat toate rolurile în care am fost distribuit. Nu sunt actor în adevăratul sens al cuvântul, eu sunt muzician, dar dacă s-ar mai ivi ocazia, m-aș gândi serios la ea.

Unde vei petrece Paştele?

Încerc, pe cât se poate, ca toate aceste momente importante pentru familie să le petrec alături de familia mea. De-a lungul anului, munca îmi acaparează cea mai mare parte a timpului, dar în astfel de momente cei dragi trec pe primul plan.

Când va fi botezul lui Dominic (foto), lui Alex Velea? Te-ai gândit la un cadou pentru el?

Mai e puțin. În aprilie, imediat după Paște, va fi botezul. Va fi un moment emoționant pentru mine, știu de la experiența cu Sofia, fiica lui Pavel Bartoș. În ceea ce privește cadoul, trebuie să mă mai gândesc un pic. Nu vreau să îi ofer orice, doar pentru că așa e obiceiul. Vreau ca acel lucru să însemne mai târziu ceva pentru el.

Cum mai stai cu dragostea?

Cu dragostea stau foarte bine. Am în jurul meu foarte mulți oameni care mă iubesc și pe care îi iubesc la rândul meu. Am o familie la Pitești, am o familie și mai mare la București – HaHaHa Production. Pentru mine este mai mult decât mi-am dorit vreodată. Nu știu câți oameni au norocul pe care îl am eu, din punctul acesta de vedere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare