; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley2

Smiley lansează piesa „O altă EA”

10 August 2017

Juratul de la „Vocea României' a lansat cea de-a şasea piesă din maratonul de 10 din proiectul aniversar „#Smiley10', intitulată „O altă EA'.  

Despre noul lui single, artistul de 34 de ani a declarat:

„Iubirea nu doare decât atunci când dispare – este o lecţie pe care nu ţi-o predă nimeni în adolescenţă şi pe care cu toţii o primim la un moment dat. Nu o primim de la cineva, ci trăind şi cel mai adesea suferind'.

Melodia a fost produsă de HaHaHa Production în colaborare cu Cat Music, iar videoclipul a fost filmat, în mare parte, în Republica Moldova. 

Povestea clipului „O altă EA' are o temă clasică, în care cei mai mulţi dintre adolescenţi se regăsesc.

În ceea ce priveşte propria adolescenţă, Smiley a povestit:

„Eu eram preocupat de muzică şi timid cu fetele. Am avut şi eu, normal, o poveste precum cea din videoclip, dar mai târziu. Întotdeauna, când te desparţi de cineva, simţi că pierzi o parte din tine şi că e de neînlocuit. Experienţa m-a învăţat că fiecare despărţire vine cu lecţiile ei care te ajută în următoarele relaţii. Dar îţi dai seama de asta mai târziu, după ce te vindeci şi apare „o altă ea', o altă dragoste'.

Proiectul „#Smiley10' a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic', al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley.

„Flori de plastic' a fost urmată de single-urile „De unde vii la ora asta?', „Domnu Smiley', „Să-mi fie vară' şi „Rara'. „#Smiley10' este o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii desfăşurat pe parcursul întregului an.

Vedeţi aici videoclipul „O altă EA':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare