; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley cântă la Chișinău de Ziua Îndrăgostiților. Când au loc concertele

Smiley cântă la Chișinău de Ziua Îndrăgostiților

13 February 2018

Smiley va cânta în premieră piesele de pe cel mai recent album al său, „Confesiune', în Republica Moldova, în februarie. Artistul va concerta de Ziua Îndrăgostiților, în două zile consecutive, la Chișinău, unde peste 3000 de fani și-au anunțat prezența. 

Unul dintre invitații lui Smiley la concertele susținute la Chișinău este Ana Munteanu, concurenta din echipa sa de la „Vocea României', câștigătoarea din 2017 a show-ului de la Pro TV, și ea născută în Republica Moldova.

Concertele susținute de Smiley în Republica Moldova vor avea loc pe 13 și 14 februarie, la Palatul Național din Chișinău, începând cu ora 19:00. Fanii vor putea asculta piese precum „De unde vii la ora asta?', ajunsă deja la peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Ce mă fac cu tine de azi? (feat Guess Who), aflată în top 10 radio și TV timp de 17 săptămâni și „Vals', care în două luni a strâns peste 20 de milioane de vizualizări online și care este difuzată chiar și în Danemarca pe postul de radio „The Voice Denmark'.

Albumul „Confesiune', lansat oficial pe 18 decembrie 2017, în anul aniversar #Smiley10, cuprinde 13 piese: „De unde vii la ora asta?', „Flori de plastic', „Îndrăgostit', „Domnu Smiley', „RARA'(feat. Juno), „O altă Ea', „Insomnii', „Să-mi fie vara', „Ce mă fac cu tine de azi?', „Pierdut printre femei', „Vals', „O poveste' și „Confesiune'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare