; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley & Alexandru Andries

VIDEO. Smiley cântă în duet cu Alexandru Andrieș piesa „Cea mai frumoasă zi”

06 February 2018

După aproape 20 de ani, piesa „Cea mai frumoasă zi' este cântată de doi artiști din generații diferite.

Când era doar Andrei Tiberiu Maria, Smiley a crescut cu muzica lui Alexandru Andrieș și întotdeauna și-a dorit să cânte alături de acesta.

„Îl ascult pe Alexandru Andrieș de când eram mic. Faptul că am reușit să cânt alături de el este un vis împlinit pentru mine. A fost cu adevărat cea mai frumoasă zi', mărturisește Smiley.

Smiley este la prima colaborare cu un artist de jazz, dar și unul dintre mentorii copilăriei lui: Eu am început să fac muzică inspirat de artiști mari români care azi nu mai sunt în centrul atenției. M-am intors la ei din respect pentru muzica lor și pentru generații întregi care s-au hrănit cu ea, mai ales în momentele în care libertatea le-a fost luată. Îmi place să cred că e o revitalizare a unor hit-uri, care nu au avut șansa să intre în playlist-ul radiourilor, lucru care pentru generația mea de artiști este prima confirmare pe care o are munca noastră: să intre pe radio', declară emoționat Smiley.

Surpriza a fost extrem de plăcută: s-a dovedit că toți cei din trupă sunt profesioniști și muzicieni foarte buni, au venit cu lecția învățată și am repetat „Cea mai frumoasă zi' într-o atmosferă relaxată și prietenoasă – exact așa cum se vede în imaginile din acest videoclip – iar Andrei a fost cea mai frumoasă surpriză, am stat la povești și am aflat că ascultase albumele mele (și nu de ieri, de azi), că-i plac cântecele mele în general și că această melodie este preferata lui. Așa că mă bucur mult că s-a întâmplat această întâlnire și probabil că vor mai fi și altele de-aici încolo', povestește Alexandru Andrieș despre colaborarea cu Smiley.

Ascultă aici piesa „Cea mai frumoasă zi':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare