; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley la Cronica

Smiley cântă diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

11 December 2013

Smiley la CronicaAstăzi, 11 decembrie, Cârcotaşii de la Prima TV revin pe micul ecran cu o nouă premieră. Ei au făcut rost de planul secret de autostrazi al domnului Dragnea şi vi-l prezintă în exclusivitate la Cronică'. Tot în premieră, Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu vă arată şi mingea oficială a viitorului campionat românesc de fotbal.

O altă noutate vine din partea unui domn de la Chevron. Se pare că s-au găsit şi în Bucureşti gaze de şist, nu oriunde, ci sub Casa Poporului. Puşi pe treabă reprezentanţii companiei vor să înceapă fracturarea hidraulică sau, mai bine zis, Apocalipsa. Deşi ar fi de preferat să aştepte următorul plen.

Ghiţă Furnal' îşi doreşte să preia PRM-ul, drept pentru care Vadim Tudor vrea să convoace de urgenţă Biroul Permanent al PRM să vadă al cui este partidul. În demersul său, Vadim este susţinut de Mitzura… atunci când aceasta nu doarme.

De la politică, trecem la divertisment. Direct de la Vocea Amsterdamului vine domnişoara… Armando. S-a înscris şi la X Factor, dar când l-a văzut pe Cheloo a rupt-o la fugă. I-a mai rămas Vocea României. Acolo l-ar vrea ca antrenor pe Smiley.

[Not a valid template]

Şi pentru că tot veni vorba de X Factor, după îndelungi intervenţii, Mişu Găinuşă a reuşit să-l aducă la Cronică' pe Cheloo, să-şi dea cu părerea despre concurentul care a uitat versurile piesei pe care o cânta. Cum a înjurat juratul aflaţi în această seară la Cronică'.

Şi tot atunci, veţi afla de la doamna Cioculina din Strehaia cum merge afacerea cu struţi, iar părintele-comisar Paisie Miliţienescu, de la parohia Secţiei 5 de Poliţie, vine să ne spună cum se împacă preoţia cu poliţia. La Binterviu' o veţi revedea pe Bebeluşa Cristina, alături de şotul ei Denis Ştefan şi veţi afla cum se simt cei doi în calitate de părinţi.

La finalul ediţiei, Smiley şi Dorian, cântă piesa Can I get a…'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare