; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley cântă cu casa închisă pe 1 Martie

07 February 2014

@Stelian Pavalache |  www.photodesign.roVeste proastă pentru fanii artistului. Biletele pentru concertul Acasă', pe care Smiley îl va susţine pe 1 Martie la Sala Palatului din Bucureşti, s-au epuizat. Evenimentul se anunţă a fi unul spectaculos, organizatorii pregătind un spectacol impresionant de proiecţii şi o scenă cu decoruri în continuă schimbare.

Sunt foarte bucuros că voi cânta la Sala Palatului cu casa închisă, iar faptul că locurile s-au ocupat atât de repede ne-a surprins plăcut pe toţi. Pentru că sunt foarte mulţi oameni care ne scriu că n-au apucat să-şi cumpere bilet, am făcut un site prin care aceştia îşi pot rezerva un loc în faţă la viitoarele mele concerte', a declarat Smiley, care, din 14 februarie, la Pro TV, va prezenta cel de-al patrulea sezon al show-ului Românii au talent', alături de Pavel Bartoş.

Concertul de la Sala Palatului poartă numele celui mai recent album al artistului, Acasă' (al treilea din carieră), un material cu 17 piese noi cu influenţe pop-rock, reggae, funk sau dance.

Cel mai recent videoclip lansat de Smiley este SxPB' (feat. Grasu XXL şi Tandra):

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare