; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley are planuri mari pentru fiica lui, Josephine

Smiley are planuri mari pentru fiica lui, Josephine: „Am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală”

09 June 2021

Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, are un proiect nou la Pro TV, el fiind unul dintre jurații emisiunii „SuperStar România'. Ce spune solistul despre noul său rol din emisiunea care începe, în premieră, în această toamnă, dar şi despre fetița lui, Josephine.

Smiley (37 de ani) recunoaște că atunci când alege proiectele în care să lucreze, urmărește mereu să se simtă bine și să se distreze la muncă.

„Am făcut şi seriale precum Cu un pas înainte', Triplusec' am fost la Dansez pentru tine', Vocea României', Românii au talent'… acum SuperStar România', au fost câteva. Atât timp cât e fun îmi place, îl fac.

Dacă nu mă simt bine şi nu mă distrez, atunci nu-l fac, nu. Asta e important pentru mine, să mă simt bine. E foarte important să mă simt bine când fac asta şi să mă joc, să mă distrez', a declarat Smiley pentru Click.ro.

În același interviu, Smiley a recunoscut că îi este dor de „Vocea României': „Cred că și ei de mine', a spus acesta.

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, gângurește cu voce muzicală

Pentru fiica lui, Josephine, Smiley a compus piesa „Până la tine', pe care artistul a lansat-o la scurt timp după nașterea celei mici. Întrebat dacă îi va mai compune și altă melodie fetiței sale, juratul de la „SuperStar România' a spus: 

„Încă nu. Dar mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea…'.

Smiley a mai povestit că a învățat deja de la fiica lui să se trezească cu „aceeași bucurie în ochi în fiecare zi':

„În fiecare dimineaţă când deschide ochii şi ne vedem, ne zâmbim şi îi văd bucuria ei din ochi. Mi-am făcut un scop în viaţă de a mă trezi cu aceeaşi bucurie în ochi în fiecare zi. Bucurie pe care o are ea în ochi…', a mărturisit Smiley.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Cum i s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tată

După nașterea fiicei lui, viața lui Smiley s-a schimbat radical! De atunci atât el, cât și Gina Pistol gravitează non-stop în jurul fiicei lor.

Smiley a oferit câteva detalii despre cum arată o zi din viața lui în sânul familiei și a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața de când a venit pe lume Josephie.

„Când am plecat de acasă ne-am jucat am gângurit puțin, mi-a zâmbit și pleci de acasă parcă pregătit pentru orice, se poate întâmpla orice că nu are ce să fie rău. Câteodată aud că seamană cu mine, câteodată cu Gina.. deocamdată pentru că nu are culoarea ochilor clară nu ne dăm seama. Dar probabil dacă va avea culoarea ochilor verzi sau albaștri o să semene foarte mult cu Gina, dacă va avea căprui cu mine, cel puțin de la nas în sus! Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. 

Mă trezesc un pic mai devreme suntem foarte bucuroși că doarme noaptea! E foarte cuminte, e foarte veselă, atmosfera în casă e cu mult râs și muzică. Schimb scutecele în fiecare zi. Fodor și Bobonete mi-au dat lecții, mi-au spus ce înseamnă mâncare diversificată și nu numai. Am un playlist de somn în care avem Vanghelis, când cu  meu, piese de liniște.  Îi cânt în fiecare zi, mă trezesc compunând’, a declarat tăticul Smiley în cadrul emisiunii „La Măruță’, la Pro TV. 

Cum i s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tată

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare