; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

@Smiley_Omul AFIS

Smiley anunță @Smiley_Omul, cel mai mare turneu național susținut de artist

10 July 2019

Smiley isi ia muzica, sufletul si cea mai tare trupa din sud-estul Europei' si porneste in cel mai mare turneu national sustinut de  artist. 15 orase adunate in mai bine de 45 de ore de muzica live, peste 50 de oameni in echipa, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitati surpriza si acces #liberlaemotii, toate sub numele @Smiley_Omul. 

 

Intr-o lume in care suntem incurajati sa devenim roboti, sa fii om devine din ce in ce mai greu. E greu sa admiti ca esti asa cum esti, ca ai limitari, ca zilele nu-ti sunt mereu la fel, ca tu ca om esti supus schimbarii si evolutiei, de fapt. Turneul asta este despre si pentru oameni, cu emotiile, cu bucuriile, cu starile de tot felul, pentru ca noi, in esenta, asa suntem', povesteste Smiley.

 

Turneul national va debuta pe 29 octombrie, la Pitesti, in orasul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor si va continua pe 30 octombrie la Buzau, la Sala Sporturilor, pe 5 noiembrie la Constanta, la CCS, pe 7 noiembrie la Galati, la Sala Sporturilor, pe 10 noiembrie la Ploiesti, la CCS, pe 12 noiembrie la Brasov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Targu Mures, la Sala Polivalenta, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalenta, pe 19 noiembrie la Timisoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacau, la Teatrul de vara, pe 11 decembrie la Botosani, la Sala Polivalenta, pe 12 decembrie la Iasi, la Sala Polivalenta si se incheie pe 21 decembrie la Bucuresti, la Sala Polivalenta. 

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 16 iulie, in reteaua iabilet.ro din toata tara. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare