; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SMILEY  sa mi fie vara (backstage) 479

Smiley a lansat videoclipul „Să-mi fie vara”

12 June 2017

După concertul aniversar din 10 iunie de la Arenele Romane, în care a sărbătorit 10 ani de carieră solo, Smiley a lansat un nou single, „Să-mi fie vara', la care a filmat şi un videoclip simpatic.

Eu cred în libertatea absolută, visez la oameni liberi şi fericiţi. Cam asta am vrut să spun în piesă, ca depinde de noi cum ne facem viata si ce alegem de fiecare data sa vedem din ea. Eu am ales cea mai buna varianta, sa cant viata in  cele mai frumoase note', a spus artistul.

În videoclipul piesei, Smiley face un tur în imagini al celei mai frumoase zile petrecute cu prietenii şi echipa de la HaHaHa Production: Aşa mi-ar plăcea să arate fiecare zi din viaţa mea şi a voastră, să trăim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim lângă noi. A fost o zi cu veselie maximă, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, în care nici macar nu am simţit că suntem la filmarea unui videoclip.'

 Vezi galeria foto >

Sore, Cabron, Doc, Sere, Silviu Paşca sunt doar câţiva dintre protagoniştii videoclipului filmat de Iulian Moga în Paradisul Verde din Corbeanca.

Piesa „Să-mi fie vara' face parte din proiectul #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, derulată pe tot parcursul anului, ce cuprinde lansări de melodii şi videoclipuri, un nou album, dar şi o linie dedicată de articole de merchandising.

Vedeţi aici videoclipul „Să-mi fie vară':

Credit foto: Victor Detto

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare