; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley a lansat videoclipul piesei „Domnu’ Smiley”

Smiley a lansat videoclipul piesei „Domnu’ Smiley”

12 May 2017

Smiley a lansat cea de-a treia piesă nouă însoţită de un videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care şi-a propus să le facă în cadrul proiectului aniversar #Smiley10, Single-ul se numeşte Domnu Smiley' şi are influneţe punk şi este o autoironie muzicală despre refrenul vieţii artistului în care oamenii îi cer politicos şi prietenos, la fiecare pas, să-şi facă o poză cu ei.

Am constatat că, de ceva timp, oamenii mi se adresează cu „DomnuSmiley', poate pentru că am mai îmbătrânit sau cine ştie de ce şi mi se pare foarte amuzant cum încearcă să fie şi politicoşi, şi practici, şi prietenoşi în acelaşi timp spunându-mi direct Domnu Smiley, stai un pic, fă o poză cu-ăsta mic'. Vă spun, ăsta e refrenul vieţii mele, îl trăiesc zilnic, e grozav şi m-am gândit să fac o piesă haioasă, în care să râd puţin de mine, că am devenit, după 10 ani de carieră solo, „Domnu Smiley'', a povestit prezentatorul de la „Românii au talent' (Pro TV). 

Înainte de „Domnu Smiley', cântăreţul a mai lansat piesa-manifest Flori de plastic', cu primul videoclip din carieră sub forma unui scurtmetraj de animaţie, şi De unde vii la ora asta?', cu primul videoclip în care nu zâmbeşte.

Concertul aniverar „Smiley10' va avea loc pe 1 iunie la Arenele Romane.

Vedeţi aici videoclipul „Domnu Smiley':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare