; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley a lansat videoclipul „Pierdut buletin” (feat. DOC și Motzu)

04 December 2015

Smiley a revenit pe piața muzicală cu o nouă colaborare. De data aceasta, el lansat împreună cu DOC și Motzu single-ul „Pierdut buletin', la care a filmat și un videoclip.

smiley

„Cu toții vrem să fim altfel. Vrem să lăsăm o urmă, să nu fim doar «o bucată de lut» dintr-o mie de «bucăți de lut». Dar, odată porniți pe acest drum, cred că uităm să fim noi înșine. Despre asta vorbește piesa «Pierdut buletin», o piesă care poate reprezenta un punct de reper în călătoria fiecăruia dintre noi către sine', a declarat juratul de la „Vocea României' (Pro TV).

Piesa, incluă pe albumul „DOC & Motzu în HD', a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de către Motzu și Șerban Cazan, iar versurile sunt scrise de către Smiley și DOC.

„«Pierdut buletin» vorbește despre căutarea eu-ului înlăuntrul fiecăruia și nu în validările materiale sau sociale. Visul, trezirea, căutarea eu-ului, dragostea, revolta, stilul, imaginația – toate ale mele, pe muzica lui Motzu, într-un album crescut peste 3 ani, în 18 piese și 64 de minute', a spus DOC.

Vedeți aici videoclipul „Pierdut buletin':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare