; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley a lansat un nou single, „Dead Man Walking”

19 April 2012

Între atâtea filmări pentru „Vocea României' sau pentru „Românii au talent', Smiley nu prea a mai avut timp şi de cariera sa muzicală. Piesa lui, „Dreamgirl', a cucerit radiourile de la noi în ultimele luni, însă era timpul ca artistul să mai scoată ceva nou. Iar acest lucru s-a întâmplat ieri, când a lansat „Dead Man Walking', o piesă despre dragoste, la care va filma, în curând, şi un videoclip.

„Dead Man Walking' este un single despre agonia pe care o trăieşte cel părăsit. Piesa vorbeşte despre acea perioadă, care mai devreme sau mai târziu apare în viaţa fiecăruia, o perioadă în care eşti măcinat de temeri şi incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeşte sau nu te mai iubeşte? E exact starea aia la graniţa dintre viaţă şi moarte. Respiri, dar te simţi mort pe interior, eşti ca un zombie', a declarat Smiley.

În 2008, Smiley a câştigat Discul de aur cu primul său album solo, „În lipsa mea', iar un an mai târziu, a fondat HaHaHa Production, o casă de producţie ce promovează artişti precum Alex Velea, Radio Killer sau Ruby.

Ascultaţi aici „Dead Man Walking':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare