; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley a lansat clipul piesei “Acasă”

04 November 2013

Realizat de HaHaHa Video Production, videoclipul îl plasează pe Smiley în mijlocul lui nicăieri, trăgând hotărât un cărucior către o destinaţie numai de el ştiută. Artistul se opreşte într-o pădure, în faţa unei construcţii neobişnuite, care în scurt timp capătă forma unei case.

Într-un moment de cumpănă, însă, îşi face apariţia un magician. Pe măsură ce casa din pădure capătă contur, îşi mai fac apariţia şi alte personaje.

Atât videoclipul, cât şi piesa vor stârni nenumărate zâmbete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper să vă reamintească să visaţi, să vă facă mai optimişti şi mai încrezători în forţele proprii', declară Smiley.

Întregul album <> este o dezlănţuire creativă pentru mine; 17 poveşti muzicale, care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură, la senzaţia de libertate, până la nostalgie sau dor', a adăugat Smiley.

Noul album al lui Smiley beneficiază de o lansare în etape. Astfel,  în paralel cu lansarea videoclipului realizat pentru Acasă,' Smiley anunţă şi lansarea oficială a albumului Acasă' , care va avea loc pe 21 noiembrie, împreună cu Gazeta Sporturilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare