; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto smiley

Smiley a fost oprit și amendat de poliție. Primele declarații ale artistului

20 August 2020

 Smiley a relatat pe conturile sale de socializare că a fost amendat de către poliție pe Autostrada București-Constanța, după ce a fost prins că circula cu 153 de kilometri la oră, informează Digi24. Artistul s-a ales cu o amendă de 580 de lei.

În urma filtrelor desfășurate de Poliția România, Smiley a fost testat și antidrog, iar testul a ieșit negativ. Artistul în vârstă de 37 de ani a spus că îi pare rău că oferă un exemplu prost și că este o persoană care respectă regulile. Alături de el în mașină se afla și partenera lui, Gina Pistol: 

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor', a scris Smiley pe Facebook.

Ministerul Afacerilor Interne a reacționat rapid la mesajul artistului, spunând că are termen de 15 zile în care poate plăti jumătate din minumum prevăzut de lege. În spirit de glumă, Ministerul Afacerilor Interne a făcut referire și la celebra piesă a artistului, Pierdut Buletin

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul.'

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare