Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Smiley a făcut un flashmob pe imnul de la “Românii au talent”

11 September 2012

Show-urile “Românii au talent” au ajuns pentru al treilea an consecutiv la Timișoara, unde Opera Națională a devenit arhiplină. Ca la fiecare show marca ‘Românii au talent”, surprizele au fost la înălțime. Andi Moisescu a susținut primul său recital în fața unui public de sute de telespectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenți si a început să cânte.

Mihai Petre a avut parte și el de un moment care a încântat publicul. Juratul a fost invitat la dans de o concurentă care a venit să-și demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost în picioare când cei doi au început să danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte.

Inainte show-urilor “Românii au talent”, spectatorii au făcut parte dintr-un flash mob organizat chiar în fața Operei. Cei prezenți au dansat alături de Smiley, Pavel Bartoș și baletul Edi Stancu făcând un super spectacol. Sute de oameni și-au coordonat mișcările pe ritmul imnului de la “Românii au talent”, reușind să-i antreneze pe toți cei prezenți în Piața Operei.

Caravana “Românii au talent” continuă cu Moldova. Preselecțiile din Iași vor avea loc lunea viitoare, pe 17 septembrie, începând cu ora 10:00, la Hotel Unirea.

c1k0075

Picture 1 of 11

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare