Homepage  / Vedete româneşti

Imagini adorabile cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Micuța a învățat să meargă și este fermecată de bradul de Crăciun

Imagini adorabile cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Micuța a învățat să meargă și este fermecată de bradul de Crăciun
13

de Cristina Țapu,

Gina Pistol și Smiley sunt mai împliniți de când pe lume a venit fiica lor, Josephine. Micuța are doi ani și aduce zâmbetul pe chipul părinților săi, iar cei doi nu se sfiesc să împărtășească fanilor momentele de familie. Cele mai recente imagini distribuite de Smiley în mediul online au fost foarte apreciate de către fani.

Smiley a distribuit imagini emoționante cu fiica sa, Josephine

Smiley și Gina Pistol trăiesc o poveste de dragoste remarcabilă, reprezentând unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cuplul se bucură de momente speciale alături de fiica lor, iar părinții sunt nespus de mândri de modul în care Josephine evoluează, așadar nu ezită să împărtășească fanilior cadre de familie.

josephineIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Smiley și Gina Pistol se pot declara împliniți pe toate planurile, având nu doar o familie minunată, la care au visat întotdeauna, ci și cariere de succes în industria muzicală și televiziune. După ce a adus-o pe lume pe fiica lor, prezentatoarea TV s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a petrece timp de calitate cu micuța, urmărindu-i evoluția și bucurându-se de fiecare etapă a creșterii sale.

Pe pagina personală de Instagram, Smiley a împărtășit o fotografie emoționantă cu fiica sa. Josephine Ana Maria are în prezent 2 ani și 9 luni, iar artistul a capturat un moment special cu micuța lângă bradul de Crăciun.

Cu doar câteva zile în urmă, pe 14 decembrie, Gina Pistol și Smiley au experimentat momente deosebite la prima serbare a fiicei lor, Josephine. Prin prezența ei fermecătoare, Josephine a atras atenția tuturor, iar părinții au fost emoționați de rapiditatea cu care micuța lor crește.

Gina Pistol a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a discutat, printre altele, despre motivul pentru care nu dorește să își expună fiica pe rețelele de socializare. În plus, soția lui Smiley a subliniat că ia în calcul ca ea, Andrei și micuța Josephine să meargă împreună la câteva ședinte cu un psiholog pentru a clarifica anumite situații.

Gina Pistol dorește să meargă la psiholog cu fiica de doi ani

Gina Pistol a dezvăluit că ia în calcul ca ea și Andrei, alături de Josephine să meargă la un psiholog pentru a putea înțelege mai bine modul în care o pot introduce pe fiica lor în lumea mondenă fără a o expune în mod inutil. Gina își dorește ca Josephine să aibă o copilărie normală și să nu ajungă să aibă o atitudine de superioritate cauzată de statutul pe care ea și Smiley îl au în societate.

„Ne gândim foarte des la asta, ea vede că ne opresc oamenii pe stradă, nu știu cum o să facem.

Nașa noastră de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun, special pentru a merge toți trei, special ca să știm să abordăm cea mai sănătoasă variantă pentru a-i prezenta ei treaba asta.

E greu de gestionat. Nu vreau să devină, la cum este ea, sigur n-o să devină, dar nu vreau să fie genul ăla de copil răsfățat și „bă tu știi cine e tata, cine e mama?”. Trebuie să învățăm să facem treaba asta cât mai curat”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram Smiley – Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton