; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley a dezvăluit ce admiră cel mai mult la o femeie

15 March 2021

Smiley este un bărbat fericit. Tocmai ce-a devenit tatăl unei fetițe sănătoase, are o iubită frumoasă, cu care se înțelege de minune și nu îi lipsește nimic. Artistul a povestit într-un interviu pentru revista Viva! ce îl face pe el fericit, ce apreciază cel mai mult la o femeie și alte câteva lucruri personale.

'Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește', asta a spus Smiley că apreciază cel mai mult la o femeie. 

Artistul își ghidează viața după motto-ul 'Don’t worry, be happy” și se declară fericit și acasă, și la studio. Pe de altă parte, nu se consideră perfect, ba chiar spune despre el că e cam dezordonat și că are obiceiul să mănânce puțin cam multe dulciuri. Însă încearcă să fie mai atent și chiar s-a apucat de sport, din dorința de a face o schimbare în ceea ce privește aspectul fizic. Mai mult, sper să se și observe acest lucru în curând. 

Smiley nu poartă pică nimănui, în schimb are două persoane pe care le admiră. Este vorba despre părinții săi, pe care-i consideră un exemplu de urmat. Și are motive, deoarece tot el spunea, acum câțiva ani, că a avut parte de o copilărie foarte fericită. Vezi cum arăta Smiley când era copil

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare